Trans Euro Trail - TET

jyrx
Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 30 korda

Re: Trans Euro Trail - TET

Lugemata postitus Postitas jyrx »

Jätkan ka mina oma lühikest ülevaadet Läti TETist. Täna hommikul alustasin Läänemere äärest Pavliosta lähedalt, sõitsin sealt viimased ca 330km TETi Leedu piirini, siis ülesõit 77km Riiga ja 180km sealt TETi mööda Daugavpilsi/Valgevene poole. Hetkel telgin Läti kõrgeima mäe Gaizinkalnsi (312m) otsas. Homseks jäänud 450km Valgevene piirini. Siis koju.

Rajast. Mere ääres oli huvitavam - pinnaseteed metsa all, kohati liivas. Ventspilsi lähedal Rahvusvahelise Raadioastronoomia Keskuse radari ümbruses oli TET mööda liivaseid enduroradasid mõned kilomeetrid, aga seal oli liiv "kandvam" kui Riia ümbruses.

Merest Leedu piirini TET peamiselt mööda viljapõldude vahel looklevaid kruusateid. Kellele kruusasõit istub, ilmselt Tenere 700 omanikele jt, siis igav seal ei ole. Minu CRF300 Rally oma kaalu, võimsuse ja vbla ka minu sõidustiili tõttu kõige nauditavam metsade vahel pinnaseteedel.

Hetkel Valgevene poole sõites ka valdavalt keerutavad kruusateed. Kilomeetrid lendavad siin Lätis :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”