Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

villy kirjutas: 28 Juul 2021, 14:56
urmas66 kirjutas: 28 Juul 2021, 12:28

Ma olin seda RAM-i amazonist juba ostmas, kui hakkasin viimasel hetkel vaatama kui suur telefon sinna mahub. Õnnetuseks minu Ulefon 6E ei mahu. On liiga pikk. Ehk tasub enne süveneda. Ilmselt ka suuremad 6"+ samsungid ei mahu pikkusest.

Maks kõrguseks lubatakse 168mm, see Ulefone peaks napilt mahtuma(166mm)? Oled reaalselt proovinud? Huvitaks ennast ka su telefon :D

Sorry, eksisin laius oli hoopis üle(83mm) RAM max 79mm.
Tel ise on täitsa ok. Lisasin 256GB SD-kaardi ka nö mälulaiendajana ja toimib täitsa hästi. Vahel kasutan ka niisama igapäevaselt. Kui SD lisada siis üks SIM võimalik,muidu on 2SIM kohta. Lisasin alist mingi Iphone mati kaitseklaasi ja väga hea sai. Kõik muu on ok,aga kaamera muidugi paremate samsungidega ei võistle. Mina kasutan siis teda ka telefonina,kui tsikliga sõidan, mitte ainult navigeerimiseks. Toimib ka kindaga päris adekvaatselt. Märjana mitte nii väga, aga hakkama saab.
Tegin need pildid nii, et telefonid olid suht sama koha peal vatega akna poole ja mattklaasiga Ulefon-i ekraan on nähtav kuid ilma selleta Samsung väga ei ole. Pildil on Samsung isegi paremini nähtav kui silmaga oli.

image.png
image.png
image.png
image.png
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”