Aprilia Dorsoduro 1200 kütusekulu
Re: Aprilia Dorsoduro 1200 kütusekulu
Maaks, -1/2+ on VÄGA karm ülekande muutus! In fact see on nii röögatu, et ma ei teeks sellist muudatust vist ühelgi tsiklil mitte kunagi. Või ma ei tea mida sa selle "sinu juhul" all mõtlesid, aga see on küll täiesti haige seadistuse erinevus ja ausalt öeldes ei kujuta ettegi, kes nii lolli idee peale tuli. Eriti veel sellisel tsiklil.
Juba vaid -1 ees on tegelikult päris suur muutus, aga sellega tavaliselt piirdutakse ja üleüldse, neid ülekandeid muudetakse tavaliselt ikka nirude mootoriga könnidel, mis originaalülekandega ei jaksa minna. 1200 puhul, ajuvaba
Energia kulub tõesti massi liigutamiseks aga selle energia tootmiseks käiata mõttetult kõrgete pööretega on, noh...pehmelt öeldes ebaefektiivne. Loomulikult me ei räägi siin kahekordsest küttekulu erinevusest aga täiesti võimalik, et nii suur muudatus tähendab isegi a'la liiter sajale.
Minu soovitus oleks, hangi 10e eest originaal esimene hammakas ja pane külge. vaata, kas ja mis muutub. Ma ei imestaks üldse kui vaid see väike muudatus toob kütusekulu alla. Kui palju on muidugi raske spekuleerida.
Ja veel lisamärkusena, -1 +2 muudab märgatavalt juba ka tagavedrustuse ja geomeetria poolt. Pikemalt sellest siin rääkida ei viitsi, googeldades vajadusel leiab kõik info.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.