Europark Ühisteenused

Kasutaja avatar

Ain
Postitusi: 1481
Liitunud: 10 Juun 2010, 23:33
Asukoht: Kesk-Eesti
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 219 korda

Re: Europark Ühisteenused

Lugemata postitus Postitas Ain »

will111 kirjutas: 11 Aug 2021, 00:08

Ma tõesti ei viitsi sulle hakata siin mingeid näiteid ja lahendeid kirjeldama. Pole minu asi kellegile elu õpetada. Kui sinu jaoks on KÕIK asjad maailmas alati kas mustad või valged siis ju nii on ja eks ela/ole selle arusaama järgi edasi. Kuigi huvitav, et kuidas üldse eksisteerivad siis erinevate tulemustega lahendid? Või miks eksisteerib ühiskonnas selline asi nagu kohtusüsteem? Nagu ma aru siis sinu mõttemaailma järgi pole selle järele ju absoluutselt mitte mingisugust vajadust sest kõik asjad on alati ja jäägitult ilmselged ning mingeid "juriidilise nüansse" toovad mängu ainult ja ainult mingisugused matsid ja kasimatud :lol:

Aga no kui sa oled isiklikult niivõrd täpselt kursis absoluutselt kõikide nüanssidega siinse teemaalgataja case kohta ning tead ilmeksimatult, et tegu oli justnimelt tahtlikult ja teadlikult tasu maksmata jätmisega tasulises parklas parkimise eest ning mitte millegi üle arutada/vaielda seal ei ole...eks siis on nii. Mina ei tea, ega ürita teha siin nägu, et ma teaksin mingeid detaile või et kuidas kellelgi kuskil asi täpselt oli. Ja täpselt seda väljendas ka minu eelnev kommentaar, sõnasõnalt!

Ma kindlasti ei tahtnud Sind rünnata. Sorry kui nii tundus!
Loomulikult saan aru ,et on igasuguseid juhuseid ja erisusi. Need on pigem erandid. Mulle tundub, et kui juba kuskilt uurima hakatakse on üldine seisukoht pigem tasust või trahvist möödahiilimine. miingi seltskond ju põhimõtteliselt ei maksnud aastaid parkimise eest. Olen ka ise vist 2 trahvi saanud. Ühel juhul oli samuti erikeiss. Uurisin ka lugupeetud adv. büroost ja sealt üteldi: Huvitav juhus. Võiks ju jaurama hakata aga kas Sul on seda aega ja tahtmist et seda sellepeale raisata.. Minul ei olnud! Maksin ära- võtsin õppetunnina ja läksin eluga edasi. Keegi ei saa kuskil ütelda, et olen kuhugi võlgu või miskit maksmata jätnud.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”