Europark Ühisteenused
Re: Europark Ühisteenused
Eks loomulikult ole erinevaid põhjuseid ja nö. möödahiilijaid ning kõike vahepealset kontingenti. Seepärast ma kirjutasingi, et kui teemaalgataja tegelikult ise teab ja saab aru, et ta selle summa mis iganes pargile siiski reaalselt võlgu on siis ilmselt pole sellel kohtul käimisel ka suuremat mõtet. Seda enam, et sel juhul tõenäoliselt peab ta selle ju nagunii ära maksma, aga võibolla veel koos muude lisanduvate kuludega.
Ja eks ta täpselt nii ongi, et lõpuks on igaühe oma valik, kaasa arvatud nende küsitavate juhtumite korral, et mida ta siis otsustab teha. Ära maksmine ja eluga edasi minek on üks ja täiesti arvestatav variant...lihtsalt mulle näiteks ei meeldi ka päris selline suhtumine, et see justkui olekski ainuke variant. Ega seda ka kunagi ei tea, kellel on rohkem ja kellel vähem aega mingi asjaga tegeleda. Aga peamine siiski see, et mõnikord lihtsalt on vaja, et keegi tegeleks. Vastasel korral, ma usun, et ka lugupeetud teenusepakkujad on täiesti rahulikult piisavalt nahaalsed, et küsida inimeste käest raha ja trahve ka nendes olukordades, kus esmalt peaks likvideerima mingisugused enda tegemata jätmised ja/või ehitama oma teenuse korralikult välja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.