Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Kindlasti piisab ka 256gb'st eks? Selles mõttes, et kui sa tead juba täpselt ette, et ei kavatse ühe ketta peale lasta rohkem datat kui 256gb siis...ülla-ülla sellest piisabki! Siin 3 dokumendi vendadele minumeelest on ka see 256gb ju täiesti ilmselgelt kordades liiga suur...jääb muidugi arusaamatuks miks neil siis nii suured kettad on, mitte näiteks 32gb'sed.
Aga KÜSIJA (mitte kõik need miljon suvalist matsi, kes tulid siia rääkima sellest kuidas nemad hoiavad kettal paari dokumenti) mainis väga konkreetselt ja selgesõnaliselt, et 1) 500gb ketas on täis! 2) pakkus välja, et võiks ehk võtta mingi 4 terase lisaks. Mida üks mõtlev inimene nende kahe väite põhjal siis võiks arvata, eeldada? Esiteks vist seda, et igasugused alla tera mahud ilmselgelt jäävad kitsaks. Ja teiseks seda, et kasutajal on enamvähem siht silme ees millist andmemahtu tal võiks lisaks vaja olla. Või SINA Prets tead kõike ja kõigist paremini ja SINA oled see jumal, kes ütled ja teab täpselt kui palju on vaja? Endal ei ole natuke imelik tunne sellist iba ajada? Kas sina lähed ja hakkad seda PS4 kasutama?
Ja ausalt öeldes ma ei viitsi neid meelevaldseid lambi järeldusi enam kommenteerida. Mina pole kuskil soovitanud osta PS4 sisse justnimelt mingit 4TB hdd'd. Küll aga soovis seda küsija - mahu poolest siis. Ma pole ka kuskil ega mitte mingil moel väitnud, et peab nimelt hdd olema. Milleks sellist jura genereerida? Loe läbi, mida ma olen kirjutanud ja väitnud, mitte ära tõmba kuskilt laest mingeid täiesti suvalisi väiteid ega topi neid mulle suhu. Ma ei hakka kordama, mida ma ütlesin...kes lugeda ei oska, see võib kooli minna ja lugemise selgeks õppida. Aga kui sa tuled siia rääkima, et hdd ja sdd on täna sama hinnaga siis nii lolli juttu ma puht põhimõtteliselt kommenteerimata ei saa jätta. Kui me räägime ketastest siis me räägime alati ja esimesena nende andmemahust, sest ketas on andmesalvestuse seade! Ja kui optsioon 1 andmeühiku hind on suurusjärk 3-4x kallim kui optsioon 2 sama ühiku hind siis mingit argumenteerimist ega vaidlemist selle üle rohkem ei toimu. Lasteaialaps saab ka sellest aru, siin mõni täiskasvanud isik miskipärast mitte...
Vapsik - kui sa ikkagi endiselt räägid kettast...siis see ei ole päris mälu. Mälu on eraldi asi, nii ps4 kui pc sees. Ketast kasutatakse, nagu sa õigesti arvasid mängu nö. failide/installi püsivaks salvestamiseks ning samuti salvestatakse sinna su "hetkeseis" ehk kus sa omadegamängus oled. Aga kumbagi neist salvestatud andmetest EI KASUTATA mängimise ajal!!! Kui väga tehniliselt minna siis see muidugi päris nii mustvalge ei ole, aga point kokkuvõttes ei muutu - ketta kiirus ei mõjuta seda mismoodi mäng jookseb. Mitte kunagi, mitte ühelgi juhul, mitte üheski stsenaariumis mitte ühegi seadme peal. Ketta kiirus mõjutab mängu käima panemise aega. Või mõni nimetab seda laadimiseks. Vahe reaalses elus on varieeruv aga laias laastus võib ta olla umbes midagi sellist, et HDD'd kasutades laeb mäng ära 20 sekundiga, SDD'd kasutades 5 sekundiga. Muidugi see oleneb väga palju mängust, see oleneb väga palju HDD'st ja ka SDD'st. Seetõttu võib see erinevus olla kümne kordne aga ka kõigest kahe kordne. Suures plaanis on erinevus siiski tavaliselt selline kümme kuni mõnikümmend sekundit max. See on kiirusevahe SDD kasuks. kui mahtu pole eriti palju vaja siis võid valida selle kiiruse. Kui mahtu on vaja oluliselt rohkem siis tasub valida hdd. Hind on kokkuvõttes umbes sama...ühel juhul saad parema (laadimis)kiiruse, teisel juhul kordi rohkem mahtu. Rohkem eriti midagi sellest asjast teada polegi vaja. Muidugi pead vaatama ka, milline ketas sulle sinna PS4 külge sobib.
Siit võib lugeda ja uurida lisaks kui soovid
https://www.gamesradar.com/best-hard-drive-for-ps4/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.