Kas Goretex on täna piisavalt hea?
-
Ain
Teema algataja - Postitusi: 1549
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 245 korda
Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?
kristjankk kirjutas: ↑12 Aug 2021, 11:17Varem siin teemas oligi nagu väike vaidlus, et kas goretexiga kostüüm välistab vajaduse katva vihmariietuse järele. Osad leidsid, et mitte, aga oli ka seda väidet, et väga hea goretex pro materjaliga kostüüm pidada nii hea olema, et saab ikka kogu päeva vihmas lasta ja niiskust ei tule sisse.
Ka minu odavamapoolne Modeka varustus omab alusvoodris vett pidavat membraani ja peab ka see mõned tunnid vihmale vastu, kuid pealmine kiht on siis kõik märg ja osad veekindlad taskudki märjad, sest tuulega võib vett sisse suruda. Seetõttu siis kasutan pealekäivaid vihmariideid. Ilma vihmariieteta ja veekindlale alusvoodrile lootma jäädes võiks sõita näiteks Tallinnas Tartusse või kuhugi, kus on tead, et saab riided ööseks kuivama jätta, aga päevade viisi järgemisi niimoodi sõita ei kannata.
Olen aru saanud, et reaalsuses saad hakkama ilma vihmariieteta ainult selliste tsikliriietega millel gore on lamineeritud otse väliskihi külge. Ise kasutan vanemaid Rukka Gore riideid kus aluskihis gore ja ainult kiidusõnad tuule ning hingavuse kohapealt. Vihma pigem lasevad läbi. Aga olen ka ise mõelnud millegi ägedama soetamisele, et ilma vihmariieteta hakkama saada..
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.