DR 650 1994 käigukasti remont
-
Nozzu
Teema algataja - Postitusi: 933
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 440 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Re: DR 650 1994 käigukasti remont
Tänud põhjaliku selgitustöö eest grahv ja ott.
Võtan siit siis lisaks muudele mõtetele kaasa teadmise, et kui DR, siis võiks olla vähemalt 96+ aasta väljalase. Või kui on vanem, siis jah, lisaks käigukastile kontrollida/lasta kontrollida ka klapivaheisid ja nukaketi pingutit. Abiks!
Või siis võtta XF feewind, millel juba on see uuemat tüüpi DR mootor. Kõlab hästi. Aga.....pagan kuidas mulle see Freewindi pegasolik kerekuju ei sümpatiseeri. Ja DRi puhul paelub mind just see suur järelturg kõiksugustele vidinatele, millega seda ratast enda käe järgi modifitseerida. A no ma veel otsin lisamaterjali XFi kohta. Mine tea, äkki hakkab meeldima ja murendab kinnsiideed DRist.
Tenere jah...mul endal tekkis kah see pelgus, et ta rohkem matkamiseks maanteedel ja kõrbeväljadel aga kitsale, metsas looklevale rajale ei passi. Muidu tundub hea pakkumine küll olevat see 19 aastat ühe omaniku käes olnud ratas. Märksa usaldusväärsem kui viimase kah aasta jooksul kuus korda omaniku vahetanud sõiduk.
DR BIG noo jah, see on lahe mammut tõepoolest. Aga et mu ratta ost on kannustatud eelkõige just TET-e sõita, siis katsuks ikkagi esimese hooga midagi kergemat (saga mitte liiga kerget ja väikest) soetada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.