Honda CRF300 Rally
-
- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Honda CRF300 Rally
Nüüd siis juba 4 kuud olen CRF300L Rally omanik, läbisõit tänaseks 12700 km. Annan ülevaate otsesest hooldusele kulunud rahast.
Seega "ekspluatatsioonikulu" seni ca 0.1 euro kilomeeter (KMga) + kütus. Hooldustööd seni olnud tegelikult kõik ise tehtavad, aga Hondacentrisse ajab mind 2-aastane garantii mootorile. Ketineetijat mul ka endal ei ole.
Keskmist kütusekulu kompuutrist kogu läbisõidu peale kahjuks ei näe, näitab ainult "leg"-ide keskmist kulu. Pakun, et kogu keskmine võiks olla ca 3,7l/100km.
Tänaseks oskan ehk kuidagi sõnastada, miks mulle selle mootorrattaga sõita meeldib. Erinevalt tänavamootorrattast saan CRF300 legaalselt "push to the limit". Näiteks motoorienteerumistel väiksematel teedel, TET-i sõites või ka Männikul endurot lastes tuleb ohtlik/ohutu piir sageli ette. Ja seda ilma lubatud kiiruseid ületamata. Mulle meeldib mootorrattaga sõita ja nii, et kompan oskuste/võimaluste piire ning selle rattaga saan seda teha ilma, et seaks teiste/enda elu liigselt ohtu või peaks pinevalt silmapiirilt politseipatrulli silmadega otsima. Ja samas käin taga igapäevaselt tööl ja ajan muid asju linna vahel. See vist ongi dual-sport tsiklite kontseptsioon ja mulle see meeldib
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.