Räägiks mootorratta navidest
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Räägiks mootorratta navidest
Spoiler
ranel kirjutas: ↑25 Aug 2021, 21:31morse kirjutas: ↑15 Juul 2021, 23:05Kokkuvõttes olen ma hetkel rahul. Siis kui ma seda ehitama hakkasin, ei olnud Garminil veel uusi mudeleid väljas ka. Ja kuna nüüd olen nii harjunud sellega, et internet on lenksul kohe olemas, siis ilmselt enam ei lepiks ainult Garminiga… Aga kui mul oleks kohe alguses olnud võimalus uus Garmin võtta, siis võibolla oleksin seda isegi eelistanud. Ja noh! Kui ma oleks teadnud, et see Androidi värk tuleb kokku omajagu kallim…
Kuidas see kallis Android ekstreemsemate temperatuuridega on?
Enda näiteks Armor X näiteks +25c ja edasi paneb telefoni lauspäikese käes kotti. -10c juures aga kaob laadimine ära ja seda ka eeldusel, et telefon on eelnevalt soojas põuetaskus olnud. Väikse miinusega niisamagi ei taha enam voolu sisse võtta, peab olema eelnevalt nn soe.
Hei
Minu arust on see pigem soodne Android.
Mainin kohe ära, et USAst tellitud telodel (olen 2tk tellinud), on üks väga loll viga. Millegi pärast mul kumbki AT&T telefon ei reganud ennast automaatselt Telia võrgu internetti ära. Tuli pöördumispunktid manuaalselt sisestada. See ei olekski teab mis mure aga sama jama on ka piire ületades… Kuna mul üldjuhul on kaardid jmt offline, siis see mind väga ei sega aga kindlasti vaja rõhutada.
Sinu küsimuse kohta. Ausõna, see konkreetne telefon ei ole mitte kunagi, mitte kordagi, mitte kusagil üle kuumenenud.
Laen alati juhtmevabalt lenksul Hondo Juiced Squeeze laadijaga.
Olen selle konkreetse Duraforce Pro II mudeliga sõitnud 2 hooaega ja üle 10 000km.
Temperatuurid on olnud -25 kraadist selle aasta veebruaris Eestis kuni +38 kraadini (varjus) Horvaatias. Ka Sloveenias ja ühel Läti reisil olen täislaks päikest saanud ning kõik on OK olnud.
Üldjuhul paistab alati päike otse peale. Kunagi ma teda kinni ei kata. Kui tsikli seisma jätan, kaob laadimine ära ja automaatselt lükkab ekraani kinni.
Tihti on aku 0%, sest olen tsikli garaazi lükates telo käima jätnud. Sel juhul keeran tsikli süüte 5 mintsa enne sõitma hakkamist sisse - siis tuleb telefonil pilt enne starti ette. Niimoodi kasutama hakates on aku õhtuks 70-100%
Tavaliselt on ekraan sõidu ajal 100%, jookseb korraga Locus Maps ja Waze ning mõnikord aeglasematel lõikudel ka Spotify.
NB! Olen lugenud arvamusi, et Osmand tarbib rohkem voolu kui teised sarnased programmid. Ei tea kas sellel jutul ka alust on.
Edit: tuli meelde, et veebruaris laadisin USB C juhtmega, kuna mul ei olnud Jawal õiget pistikut lenksul, et Hondo juhtmevabale laadiajale särtsu anda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.