Kuidas kontrollida siduri libisemist ja muid nüansse ratta ostul.
Re: Kuidas kontrollida siduri libisemist ja muid nüansse ratta ostul.
Nozzu kirjutas: ↑02 Sept 2021, 23:26Ehh...selle asjaga on nüüd niiviisi, et pärast päevi kaalumist, DR foorumi lugemist, Youtube videode vaatamist jne võtsin ikkagi vastu otsuse, et ma ei julge seda 93 aasta DRi osta ja mul on vaja ikkagi 96+ aasta DRi.
Üks asi on aftermarket juppide kättesaadavus. Aga teine asi ongi just see knowhow, kuidas ratast inspekteerida, parandada, hoodada jne. Youtube on täis 96+ DRi üpetusvideosid. Samas vanemate DRide kohta leiab heal juhul kahe käe sõrmede jagu videosid.
Aga kuna ma olen ikka väga algaja mehhaanik ja peale õlivahetuse, pidurisupportidee lahtikiskumise ja siduri peasilindri vahetamise ja pidurite õhutamise suurt midagi ise teinud ei ole, siis on need instrueerivad videod minu jaoks olulised.
96+ DR'i Euroopas ei müüdud/müüda (eur nõuded) ja seetõttu suht lootusetu seda proovida siinkandis leida.
Olles olnud 94a DR-i omanik mitu aastat, siis pole selle remondil ja hooldusel ka midagi keerulist ning hea lihtne masin millel õppida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.