O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles → Re: O/V : EDIT: Oma Dual-Spordi leidsin ma üles: KLR 650

Kasutaja avatar

Teema algataja
Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Re: O/V : EDIT: Oma Dual-Spordi leidsin ma üles: KLR 650

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Tehtud!

Olemas!

TET - siit ma tulen!

Suure ja ligi aasta väldanud ringiga jõudsin tagasi algse soovi juurde: täna, õhtuhämaruses saabusin koju legendaarse Kawasaki KLR 650 ga. Just selle rattaga, mida kõige rohkem olen tahtnud. Selles mõttes on õige tunne, et sain täpselt selle ratta, mis tahtsin ja ei jää kripeldama, et äkki oleks pidanud ootama vms.

Konkreetne isend siis aastast 1999. ning läbisõit kõigest 40 000.

Rattal, mida vaatama läksin, puudus igasugune kaubanduslik välimus. Tolm, kuivanud pori, isegi mõned ämbikuvõrgud, roostetavad mutripead. Küljest murdunud peegel ning mittetöötav suunatuli, lõhkised...mis need on..cripid. Mittetöötav spidokas ja nagu mulle näib, kergelt paendes lenks.

Kõlab hirmsalt, eksole. Samas, viitab sellele, et omanik pole püüdnud midagi varjata ega ilusamaks teha ning müüb ratast nii nagu see on. Ja ega ma päris kindel pole, et mulle mütsi pähe ei tõmmatud aga....

Mootor läks külmalt kenasti käima. Mingit musta suitsu kusagilt välja ei ajanud. Tühikäigul popsus ilusti. Mingit kahtlast kolinat ei kostunud.
Tegin proovisõidu nii maanteel kui liivasel külateel. Mõlemil käitus ratas nii nagu ta minu arust käituma peab. Keerad rulli ja sööstab edasi. Ei mingit viivitust.
Ja nii ma siis ta ära ostsin ning 15 kilomeetirt koju sõitsin - selle teekonna pidas vastu

Eks ta muidugi kohendamist tahab.
Kõige suurem praegu teada olev probleem - spidomeetri tigu. (Omanik andis ka Zümo moto gpsi kaasa, nii et kiirust näeb tegelikul ka sealt aga noh...)
Cripid on mul olemas aga tuleks nagunii soojendusega tellida.
Peeglid on samut olemas.

KLR.jpg
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”