Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

Lugemata postitus Postitas will111 »

Hmm, ma pole küll jalgrattaga tallinnas nüüd juba paar aastat enam sõitnud ja regulaarselt või semiregulaarselt juba vist 5+a mitte, kuid iseenesest ju siis justkui ei tohiks ka jalgrattaga autoteel sõita? Ütlen ausalt, et ega ma ei teagi, mis selle kohta täpselt seal kuskil seaduses kirjas on kuid terve oma elu jooksul olen jalgrattaga küll rohkem sõitnud ikka mööda autoteid kui kõnniteedel. Ikka kohe JULGELT rohkem. Suurem osa sellest jääb sinna aega, kus suurema osa tänaste lumehelbekeste arvates oli üleüldse igasugune jalgrattasõit tallinna linnas kohene ja kindel enesetapp.
Ei olnud minumeelest küll mitte mingisugust probleemi...kas tohtis või ei tohtinud. Ütleme nii, et ei huvitanud siis ega huvitaks praegu. Kuid keegi pole kunagi ka trahvima ega noomima ega autoteelt ära saatma tulnud. Aga miks ei peaks tohtima kui sõidad kenasti seal paremas ääres? Või on tõesti nii, et jalgrattaga tohib aga tõuksiga mitte?

Enda tõuksiga sõitmise kogemus tallinnas on küll pigem minimaalne aga ütleks nii, et ega väga palju vahet pole - kes saab ja on saanud varem hakkama jalgrattaga linnas (piisava kiirusega) liikumisega, see saab ilmselt hakkama ka tõuksiga. Üsna regulaarselt 30kmh kulgeda polnud eriline probleem. Muidugi mingitest äärekividest üle sõitmine on tuhat korda ropum kui sul on 26" ratas vs. mingi hädine 8" aga no mis parata.

Mis puututab neid nö. erineva jõudlusega tõukse siis jah, eks ma saan väga hästi aru, mis vahe on 500w ja a'la paari kw mootoril. Üks kiirendab oluliselt paremini. Aga kuhu sul selle tõuksiga niiväga kiirendada on kui välja arvata mingi esmane lapselik "oh how fun" periood? mida see parem kiirendus sulle igapäevase kommutingu plaanis annab? mina oskan kokku lugeda peamiselt 3 asja: 1) samaväärne aku saab oluliselt kiiremini tühjaks ning sureb ka kiiremini ära 2) saad võimaluse peale iga oma vägevat kiirendust ka tugevamini/järesemini pidurdada 3) ilmselt ehmatad rohkemal määral kõiki ümberkaudseid jalakäijaid oma püssiga :D tõsi, kui endale midagi ostaks või ehitaks siis sooviks samuti, et see vähemalt 45kõmmi tunnis välja jookseks aga seda just rohkem selle lõppkiiruse pärast ja eesmärgiga seda siis ka igal võimalusel maksimaalselt ära kasutada

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”