Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!


kaiman
Postitusi: 970
Liitunud: 17 Mai 2010, 16:21
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Spoiler
M.T. kirjutas: 21 Sept 2021, 00:08

Sul on mingi isiklik probleem või miskit muud viga? Mida m.nni ma sul siin keerutama pean? Ma kommenteerisin enda kogemust Helsingis veedetud aja kohta. Peaksin nüüd sulle kirjutama, et tõuks ja Helsinki on selline kooslus, et ühelgi turistil ei soovita sinna minna ja üldse on mul raske aru saada kuidas teispool Soome lahte kõik juba vigaseks pole sõidetud? Ma ei saa seda sinu rõõmustamiseks kuidagi teha, sest mul negatiivseid kogemusi selle aja jooksul polnud.
See kui soomlane mõistlikult juua ei oska ning seejärel tõuksiga adekvaatselt liigelda ei tähenda, et tõuks on saatanast, nagu sa väitsid. Probleem on juhis, püüa sellest aru saada. Nagu ka sellest, et need liikumisvahendid on liiklusesse lubatud, hoolimata sinu uskumistest.
PS! Ma pole seda sinu viidatud statistikat lugenud, võid linki jagada. Kusagilt on kõrvu jäänud, et enamus õnnetusi ndlvahetusel ja/või öisel ajal ehk siis otseselt ka alkoga seotud. Kui tõesti nii, siis äkki alko hoopis saatanast ja peaks selle ära keelama?

Krt vot see on mees...... kes räägib musta kh valgeks.. osa inimesi ongi fakk sellised.mis teha tuleb lihtsalt sülitada ja edasi minna :mrgreen: :mrgreen: aga jh eks aeg näitab kui lillena sa selle tõuksiga edasi kulgeda saad.
ma ei viitsi mingid linki otsida sest raadiost uudistest kuulsin seda uudist.asi pole alkospalkos vaid üldiselt et probleemne sõiduvahend kus tavaline liikleja ei saa hakkama..........

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”