Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!
kaiman kirjutas: ↑21 Sept 2021, 00:43Krt vot see on mees...... kes räägib musta kh valgeks.. osa inimesi ongi fakk sellised.mis teha tuleb lihtsalt sülitada ja edasi minna
![]()
aga jh eks aeg näitab kui lillena sa selle tõuksiga edasi kulgeda saad.
ma ei viitsi mingid linki otsida sest raadiost uudistest kuulsin seda uudist.asi pole alkospalkos vaid üldiselt et probleemne sõiduvahend kus tavaline liikleja ei saa hakkama..........
Selmet suva iba ajada, äkki täpsustad millise musta ma valgeks rääkisin? Su “raadiost kuulsin” on naised saunas rääkisid tasemel. Viska oma väitele tõestus juurde, ma hea meelega vaataks neid numbreid.
Millele tugineb su väide, et tavaliikleja ei saa el.tõuksiga hakkama? Krt mul laps sõidab ka ilma probleemideta ja sa väidad, et normaalne täiskasvanud inimene ei saa sellega korrektselt liigeldud? Kosmoseraketist räägime või tõuksist? Hakkama ei saa lambad, kes ei saaks samamoodi hakkama ka mõne teise liiklusvahendiga. Siin pole probleem sõiduvahendis vaid juhis. Ehk siis puksiviga, nagu öeldakse. Kui sul see nagu arusaamatu on, siis väidad ka seda, et sinu viidatud probleem - “ Tõuksid on saatanast ja on ebareaalne uskuda et need on lubatud üldse liiklusesse.ise liigun igapäevaselt Helsinki kesklinnas ja näen mis toimub.näiteks pargitakse loobitakse jatavad maha kuhu iganes,seal kuhu saaks autot parkida seal vedelevad tõuksid ja neid keegi ei trahvi..sõidavad ilma kiivriteta ja kaitsmeteta helkurist rääkimatta igalpoolt ristirästi läbi.jne” - on tõuksist tulenev, mitte seda kasutavast inimesest? Et tõuks on tõesti nii raskesti käsitsetav sõiduvahend, mida TAVALINE LIIKLEJA ei suuda tee äärde sobivasse kohta püstises asendis parkida? WOW!
Ja erinevalt sinu joorupist lisan oma alkoväite kinnituseks siia ka kinnituse millel mu arvamus põhineb https://www.err.ee/1608301236/soome-ar ... vahetustel
Lükka ümber kui suudad või lase oma joru edasi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.