Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tõuksid, elektritsiklid, alkovaba õlu ja kumminaised. Elektritsiklitest rääkimata. Ühesõnaga: maailm on hukas!

Lugemata postitus Postitas will111 »

Are you for real??? kõvemad tegijad jooksevad 45kmh...loe seda igaks juhuk uuesti NELIKÜMMENDVIIS kilomeetrit tunnis! kui ei usu siis googelda ise üle. okei, kõvemad tegijad pole muidugi me kõik, aga üle 30kmh pole küll mitte mingi probleem joosta ka väga paljude täiesti tavaliste inimeste jaoks. loomulikult mitte kilomeeter järjest, aga sellest jutt ei käinudki.

10kmh on kiirus, millega mitte isegi üldse nii hirmus kõvad tegijad joostes ei hakka isegi higistama :D nii et pigem keelaks siis tõuksid äkki lihtsalt ära ja hakkaksime kõik tervislikuks, väga palju plusse korraga :bsmile:
olen nõus, et sellise kiiruspiirangu seadmine muudaks tõuksitamise täiesti kasutuks. kui ma tahan jala enamvähem kiiresti kuskile jõuda siis ma suudan liikuda kiirusega 6kmh, seega mis point sellel kaherattalisel siis veel olema peaks...lihtsalt täiesti mõttetu gimmick. asi muutuks "invasõidukiks" rajult ülekaalulistele tädidele ja onudele (ning tänase seisuga juba ka paljudele lastele) kelle eluviisid on nii ulmeliselt ebatervislikud, et nad ei suuda omal jalal 100 meetritki liikuda. aga jah, ega tegelikult väga ei huvita mis nende renditõuksidega tehakse või ei tehta. isiklikult neid tulevikus kasutada nagunii ei plaani, ei koos ega ilma ajuvabade kiiruspiiranguteta.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”