I think I got cheated at Motodepoo
Re: I think I got cheated at Motodepoo
Teemaalgataja kirjutas juba ammu üsnagi üheselt ja selgelt, et ta küsiski ENNE kui midagi tegema hakati ehk siis ratast teenindusse viies, et mida täpsemalt tehakse. Öeldi, et AINULT õlivahetust. Kas kommentaatorid ei mõista inglise keelt, et sellest justkui keegi aru ei saa? Ma ise küsiksin tõenäoliselt samamoodi ja sellist vastust kuuldes ei julgeks küll mitte ühegi valemi järgi arvata, et arve võiks tulla kuskile 200 euro alla. Kuigi tsiklihoolduses pole kunagi kuskil käinud siis eks kõikvõimalike muude teenuste hindade kohta on ikka tulnud küsida siin ja seal ning reeglina nagunii keegi sulle täpset summat ei ütle. Kui see just pole nii kirvega paika löödud, et hinnakirjas ongi selgelt kirjas töö x, hind y. Tasub aru saada ka sellistest asjadest, et ega inimestele üldjuhul väga ei meeldi hirmus sendi täpsusega hindu välja pinnida teenusepakkujate käest. See tekitab ebamugavust justnimelt sel põhjusel, et suurem osa isikuid ju ilmloomulikult hakkabki selle põhjal sind kohe kuskile lahterdama...oma silmaga lausa selliseid teenusepakkujaidki nähtud, kes hinna kohta küsides sõna otseses mõttes lahmivadki vastu stiilis "mingi kooner oled või, läheb palju läheb!"
Ilmselgelt ma ei ole selgeltnägija ega politseiuurija, et ma teaksin mismoodi sõnasõnalt see vestlus päriselus välja nägi, kuid pole nagu põhjust väga kahelda, et ju ta umbes nii oli nagu siia kirja pandi. Ja kirjutagu erinevad "spetsialistid" mida iganes, lihtsa uue tsikli õlivahetuse normtunnid ei ole 2.5h! Ei tehase eeskirjas ega reaalses elus, mitte üheski maailmas. Siin ei ole midagi vaielda ega arutada, iga loll saab sellest aru...aga paistab lihtsalt, et mingil põhjusel soovitakse siin pigem leida kõikvõimalikke vabandusi teenusepakkuja käitumise õigustamiseks.