I think I got cheated at Motodepoo

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: I think I got cheated at Motodepoo

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Vbl härra on liiga keevaline oma kaeblmistega kohe kõikvõimalikesse sotsiaalmeediatesse ja esindustesse.

Aga tunni asemel kaks pool ja seda siis tuhka pähe raputades jupi kaupa maha võtmine alles peale suuremat kisa ka teab mis ok ausaltöeldes välja ei näe.
Mõlemalt poolt natuke rohkem viisakust ja lugupidamist oleks lahendanud olukorra ilma selle lärmita.

Mis tahes eksituse korral tuleb ikkagi meistril koheselt asi üle vaadata ja kui on ikka tunne, et kliendi trackeri tunni arvestus on pigem õige ja tehtud tööde mahuga kooskõlas siis vabanduste saatel teha ilma lärmita tagasiarvestus koos väikse meenega.

Ma võin siia foorumi täie lugusi kirjutada oma seiklustest autoteenindustes, kus peale kolme tundi sattusin tõstukil oleva auto juurde ja tegin 5 sekundiga selle töö ära, mida austet meistrimees oli juba kolm tundi teinud. Ütlesin, et ma ei soovi tema kolme tundi arvel näha ja oma kooliraha tuleb endal maksta (mina ei hakka oma raha eest teda koolitama) arvel oli ikka kogu tema käpardlikus kirjas. Ütleme, et ajas karva väga turri. Lisaks on mul autosi teenindustes vastu seina sõidetud teiste autodega neile otsa sõidetud jne.
Ja meistrimees seisab arbuusniku moodi lõuates auto kõrval, millel on tema hoonelt pärit värvi kriips uksel ja vahutab, et kas ma tahan öelda, et ta ei oska autoga sõita. Üldiselt tahtsin seda mitte ainult öelda, vaid ka väga väga lähedalt (lausa kontaktselt) näidata.

See jutt, et kui ei meeldi tee ise jms pole mingi jutt. Või küsimused, mis rahvusest jne
Ma olen nõus töö eest 200 maksma kui sa ütled, et töö maksab nii palju aga kui sa ütled et tund on 50 ja teed tunni tööd ja arve on 100 (kahe tunni jagu) ja jääb õigust nagu natuke ülegi, no vaata, kust tahes lõhn on juures.

Tegijal juhtub. Juhtub, et tuleb kriips uksele, juhtub arvutisse sisestamisel näpukaid hinna ja koguse real, juhtub mõne asja kinni lahti keeramine ununema jne.
Kõige olulisem on peale juhtumist suhtumine.

Kuna härra on enammakstud raha tagasi saanud, siis on minu silmis case closed. Mõlema poole suhtlemisele ja suhtumisele saab olemasoleva info põhjal hindeks anda kolm miinus.
Kui aga klient enne igalepoole pasundamist üritas korduvalt mõistliku selgitust saada ja see lõppes viisakalt peesse saatmisega siis minu kaalukausid tänu minu enda kogemustele (mitte depooga) kalduvad hetkel kliendi poolele.
Ma ei jäta nüüd depoos sellepärast hooldust tegemata või kindapaari ostmata.

Viimati muutis Madlobster, 26 Sept 2021, 13:47, muudetud 1 kord kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Mine “Mootorratastest üldiselt”