I think I got cheated at Motodepoo
Re: I think I got cheated at Motodepoo
Madlobster kirjutas: ↑27 Sept 2021, 11:48(Ma arvan, et kui sealt 39€´ne asi taskus ilma maksmata välja jalutatakse joostakse järgi kohe, mitte ei helistata nädala pärast, et uurida maksmise soovi kohta)
Pohuistlik suhtumine, et kui ma kunagi aega saan siis vaatan näitab suunda.
Antud juhul oli asi vastupidine ehk klient oleks pidanud arvet vastu võttes kontrollima kohe mille eest maksab. Tegi seda hiljem, mis on ka ok. Aga siis ei ole päris ok eeldada, et sa oled nüüd nr.1 prioriteet. Talle öeldi, et kontrollitakse ja helistatakse tagasi. Ma ei tea kas lubati ka mingi kindla aja jooksul seda teha. Kuid natuke rohkem kui 1h pärast juba EU diilerile minna süüdistama Motodepood kui petiseid ja vargaid ning meedia ultimaatumiga on ka ikka
ja näitab hästi, et selline klient pole päris normaalne.
Mis suunda see nüüd näitab? Kas öeldi, et kui kunagi aega san või kes millest seda järeldab? 1h jooksul tööpäeva lõpus ei lahendatud ja ongi pohhuistlik suhtumine kohe? Jube kannatamatud inimesed meil ikka
Mul siin Hondaga oli mingi keiss, lubati kontrollida jne., ei lubatud ka konkreetset aega millal. Läks lõdvalt üle nädala, vist isegi 2 ja äkki vahepeal meenutasin ka oma muret, ei mäleta täpselt. Aga ühel päeval helistati, küsiti millal nad võiksid rattale järgi tulla, et saaksid probleemi lahendada ja käisid võtsid-tegid-tõid tagasi ning mul küll tunnet ei tekkinud, et pohhuistid oleks seal. Oleme endiselt sõralikes kliendisuhetes. Vahest tasub enne maailma süüdistamist ka peeglisse vaadata.