Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt → Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 245 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2021.
Spoiler
tito kirjutas: ↑28 Sept 2021, 09:54urmas66 kirjutas: ↑27 Sept 2021, 22:24Jah nii oli. Ma pole küll mingi hull konservatiiv, aga kõiges mis puudutab teise inimese elu võtmist olen ikkagi väga konservatiivne ja vanamoeline. Ehk ma eeldan,et peab järgnema reaalne karistus kinnipidamisasutuses ja sellel peaks olema alammäär ehk a´la 5-7-15-20(või mis iganes ühiskonnas kokku lepitakse) on miinimum. Minu meelest on vajalik ikkagi üks definitsioon ja ei muuda asja kas tegemist on mõrva,tapmise või muul viisil kas või hooletusest selle põhjustamine. Kui kohus otsustab, et inimene ei põhjustanud teise inimese hukkumist, siis on selge. Meil on kahjuks levinud praktika, kus kohus otsustab asja 5lk pikkuse otsusega ja tulemus on tingimisi karistus katseajaga,siis see on mõnitamine. Lisaks ei tohiks ka liikluses hukkunuga asjad kunagi nö aeguda. Praegu vist aeguvad a´la 10a-ga
Oleks Kõmmar elus, oleks ta kinni pandud auto alla jäämisest, sest vist tõestati, et auto alla ajamine oli enesekaitse! Joosep Lai(p)ksoo tapetud vanuritest vanapaari poeg pidi maksma hüvitist, et vanurid surmakutsari teele jäid jne jnejne
Eesti kohtusüsteem on pehmelt väljendades väga korrast ära ja õigus on ikka sellel kellel on raha!
Siin on nüüd kaks näidet kus paned puusse! Kõmmari lugu oli minu arusaamise järgi see, et mees sai mida ise küsis. Ja oligi enesekaitse. Teine lugu oli tegelikult nii ,et see viimane auto mis sinna sisse sõitis ei hoidnud pikivahet ja olid tegelikult ise süüdi. Kui pikivahe oleks olnud nagu peab oleks nad elus!. Omaksed läksid seda eirates kohtusse ja loomulikult said kaotuse. Me võime vaielda selle üle aga õiguslikus mõttes see oli nii..
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.