Hayabusa pealt elektritsikli vuhisejaks
Re: Hayabusa pealt elektritsikli vuhisejaks
kui 2.6kw annab kiiruse 65kmh siis 5kw pigem peaks pigistama välja ehk kuskil nii 85 reaalses elus - täpselt sama sõiduki ja sõitjaga. Tuuletakistus siiski suureneb meeletult kiirust kasvatades. Ma arvan sellel tsiklil koos juhiga on äkki isegi tsipa väiksem aerodynamic drag seal 90 juures kui täispikkuses ja laiuses püsti seisval, mitte eriti aerodünaamilisel inimkujul. Võibolla siis sellest tulenevalt pigistab sealt 90+ välja...aga no samahästi võib põhjus muidugi olla ka lihtsalt liiga optiistlik spidomeeter. Kui see asi tõesti liiguks ligi sajaga siis ma hästi ei tahaks uskuda, et maanteelgi niiväga kellegile jalgu jääks. Väga harva näen viimasel ajal autosid sõitmas üle 95 maanteel. Pigem näeb igalpool pidevalt 70, 80ga chillijaid.
Igatahes hea teada mis ligikaudset võimsust 100ga sõitmiseks vaja on, siis tean paremini mis mootor oma projektile valida kuna see valik ongi parasjagu käsil
Ega mul endalgi see aku (vähemalt esialgu) oluliselt suurem plaanitud ei ole, aga ideaalis tahaks ühe laadimisega maantee+linn kombinatsioonis kuskil 70-80km siiski ära sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.