Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Kohtust, möödasõidust ja lätlastest põhjalikumalt

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Krl kirjutas: 07 Okt 2021, 13:18

Mulle tundub et sind ikka kiusatakse eriliselt ja süsteemselt. Ja just sind.
Ise ma sellist asja ei näe autoga. Tsikliga on veel omaette teema, sest siis on enamus autojuhte valmis ennast teepeenrale või kasvõi kraavi tõmbama, et sind mööda lasta(ilma, et selleks vajadustki oleks, sest mahuks niikuinii probleemideta).

Edit:
Arvan, et nad saavad aru, et sa oled rekkamees ja kuna rekkajuhid p*** maantesõidul lihtsalt oma olemasoluga juba sõiduauto juhte, siis nad teevad tagasi sulle. Ja selles valguses pigem hindan, et asja eest saad ka.

:mrgreen: Aga ma kulgen neist üsna jõhkralt paremalt mööda, kui muidu ei saa.
Panin autole LEDbar lisatule ja sellega vilgutades arvavad paljud,et tegemist operatiivsõidukiga, sest mõni lausa hüppab eest. Ehk soovitan,lisaks on ka pimedas sitaks hea.
Kuid probleem on ikka tipptunnil, sest sõidan Kanamalt Peterburi teele ja õhtul tagasi.
Mis rekkade möödasõitudesse puutub,siis ma lausa kirjutasin sellest MNT-le ,aga see ei ole nende arust probleem millega tegeleda oli vastuseks. Samas mujal arenenud riikides(näiteks Kopenhaageni ümbruses) ja Saksas on need märgid kas kellaajalised või pidevad ja neist on abi. Haruteelt võib ka vahel selles rekka möödasõitude eufoorilises õhustikus linnani välja kulgeda.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”