Enduro regamine väiksema CC alla

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 301 korda
Tänatud: 234 korda

Re: Enduro regamine väiksema CC alla

Lugemata postitus Postitas morse »

Aga kui nüüd päriselt teemaalgataja küsimusele vastata, siis on 2 võimalust (mõlemad illegaalsed):

1 Võtad 250CC masina, paigaldad sinna 125CC mootori, alustad MNT-s ümberehitust (selleks tuleb üks vorm täita ja digiallkirjastada). Käid läbi väga korraliku kadalipu ja saad masina passi 125CC. Vahetad mootori tagasi.

Ma olen enam kui veendunud, et selle aja jooksul saad juba 18 ja suuremad load

2 Võtad 125CC masina ja paned sinna omaalgatuslikult 250CC mootori peale. Iga aasta kui ülevaatusele lähed, paned uuesti 125CC mootori...

Mõeldav. Aga lihtsam oleks panustada sellele, et leida HEA 125CC masin. Mul oli KTM 125 EGS (sellele teoreetiliselt pandi numbreid ja ämbreid ka külge). Noh. Päris maanteele sellega ei kipu aga metsas oli väga lahe. Sel aastal sõitsin näiteks WR250ga - see on ikka väga väga hea masin ja minu EGSiga ei ole võrreldav - aga kokkuvõttes ma tõesti eelistaks paar aastat 125sega hakkama saada. Pole see asi nii hull midagi. Ma sõitsin sinu vanuses 50-sega metsas ja maanteel sest polnud vahendeid ja aega, et autokool läbi käia :bsmile:

Üks variant on veel. Sõida metsas 250sega ja maanteel 125sega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”