Mootorratta legaalne ümberehitus
-
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 22 korda
Re: Mootorratta legaalne ümberehitus
Me ei tea miks teemaalgataja soovib tuunida. See soov võib olla pelgalt seotud sooviga ägedat LED tulda panna, aga paljudel ratastel on tehase tuled sellised, et nendega lihtsalt ei saa pimedas sõita (eriti veel vihmaga). Minu ratastel on ka iluvigu või muid kohti, mille kallal tegutseda, kuid praktilistel kaalutlustel olen enne neid siiski paremad tuled või lisatuled pannud. Vana ratas on natuke nagu vana inimene, seal võivad tulla omad vead ja kortsud (mõlgid) millega saab edasi elada ja mida ei pruugi enam kunagi remontida. Nägemine on siiski tähtsam kui kortsud näos, seega prillid ette.
Isiklikult ei ole veel Saksamaal mootorrattaga sõitnud, aga on väike hirm selle ees küll. Kardan, et üks keskmine adventure bike oma tulede ja viledega võib seal küll politseile silma jääda. Esitule ees oleva kaitsevõre võib-olla korjaks ära enne sinna minekut ja äkki oleks targem ka aliexpressi tuled maha keerata, kellel on
Aga niipalju kui Saksamaa kohta tean, siis on seal reaalselt võimalik omale osta näiteks sportsummuti, millel on vastav sertifikaat olemas, et teda saab kasutada konkreetse mootorratta juures. See siis kas pannakse passi kirja või tuleb serti kaasas kanda. Meil ma ei tea, et sellist võimalust oleks. Olen küll näinud ümberehitusi, kus ümberehitusloaga pannakse autole legaalselt teine mootor, kuid sellist asja, et legaalselt oleks sportsummuti pandud, minu silmad Eestis näinud pole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.