Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
@Jesper Ei oska öelda,mida sa seal tol hetkel oleks läbinud, aga Brnosse ei ole otseim tee üle Bialystoki kohe kindlasti. Ehk paremale pööre enne on nagu mõistlik, mitte 50km ring. Ehk ma ei usu sinu juttu. Ammu juba on otsem tee olemas, millest ka suurem osa 4 realine.
Waze EI OLE raskeveokitele sobiv, sest ei arvesta keeldusid nendele ehk kui ise loll oled(rekkajuht suusarajal), siis pole midagi teha. Ehk seda pole mõtet tuua võrdluseks
Nii sõidetakse Kalvarijast Varssavi peale ja sealt edasi Brno peale. Täna ei läbita ei Suwalkit, Augustowit ega Bialystoki.
@ranel ma olen korduvalt öeldnud,et ei hakka mingeid kaarte Garminisse ise aretma ja ma kasutan navi ikkagi AINULT maanteedel. Ei räägi topo või mis iganes ise koostatud kaartidest ja kasutasingi omal ajal Garmini poolt pakutud. Kasutan tööautode jaoks siiani(17 seadet on hetkel olemas ehk olem saadavaga kursis). Miks ma pean midagi ise aretama ja oma aega raiskama mingi mõttetu tegevuse peale kui on olemas valmis ja täpsed kaardid, mida saan oma telefonis kasutada.Lisaks ostmine on üldse arusaamatu tegevus,kui oled 400-600€ asja ostnud) Me ei ela enam 90-ndates vaid aasta on täna 2021 ja kõik on vabalt saadaval väga väikse raha eest.Näiteks Waze tasuta, Osmand+ ja Sygic olematu raha eest võrreldes ka kõige odavama Garmini seadmega. Kui see Garmini ise täiustamine sulle meeldib, siis palun väga, aga ära hakka tõestama, et see ainuvõimalikest parim lahendus. See ei ole tõsiselt võetav jutt kui on mitmeid alternatiive, mis on kordades odavamad ja täpsemad.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.