2022 uue ratta saadavus?


Teema algataja
Slash
Postitusi: 10
Liitunud: 01 Mär 2019, 17:50
Tänanud: 11 korda

Re: 2022 uue ratta saadavus?

Lugemata postitus Postitas Slash »

OK, siis tundub, et asi ei ole ii hull ehk. Hakkan siis läbi käima oma mudeli eelistuse järel, ent kui reaalselt ratast ise ei näe ennem kui ära tarnitud, siis see ka mõru pill mida neelata kui ratas lihtsalt ei sobi. Seepärast ei ole ka alustanud asja e.kirj aläbi uurides. Praegune ratas mis taevastesse kõrgustesse läks kahjuks :( , sütitas ostu otsuse proovisõidu järel ja tehtud. Võib-olla oleks pidanud küsimuses täpsustama ka, kelledel on üldse laosesus midagi mida vaadata.
@Krl ei taha kellegile halba reklaami teha aga enda näitel 2020 tutikana ostetud 1200cm3 ameeriklane ei saanudki kunagi normaalseks timmitud. Väljasuremised ülesse soojenemisel; mootori seiskumised liiklemisel; aku jamad jms.. ratas oleks igapäeva sõiduvahend, avg päevas 3-4 x sõidu alustamist ja lühemad linna otsad ning selline ratas oli antud sõidustiili vastand. Sain ka sama tagasisidet Hiiu rattapoest, et kle uue ratta kohta sellega küll linnas sõita ei kõlba - koolitavad seal õpilasi ka (hoidsin nende hotellis talviti). Ei taha sellist peavalu uuesti ja ma ei oska muud oletada kui suure jõudluega mootor ja kehvalt seadistatud (nõrga) elektroonika vahel on seos, mis ei pruugi kunagi tööle hakatagi. Nii vahetad akusid; küünlaid, kaitsmeid jms ja ikka jamad ei kao. Sukeldud booster blugi jms Power Vision maailma ja siis riskid garantii kaotamistega ja ega neid ka keegi paigaldada tegelt ei oska... või ei taha.
Yamaha kusjuures ei olnudki orbiidil seni, lähen kaen perra kui neil miskit näidata aga ca aasta tagasi olid poes vaid hilbud ja kui 2020 suvi demo rattaid toodi, siis kõik olid nn sport rattad milledel istuda mugav vaid siis kui 120+ rauas ja "õhu padi" kõhu all.
PS, jalgratta maailmas (sport) on ikka veel ooteajad 2023 aastasse, 2022 pole lootustki spetsiifilist mudelit tellida ja 2021 aastaks tellitud kaubad ei ole kohal tänaseni ja igasugune prognoos kas ja millal tulevad puudub.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”