2022 uue ratta saadavus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: 2022 uue ratta saadavus?
Ma arvan,et see ettemaks ei garanteeri reaalselt midagi. Tähendab seda, et diileri järjekorras oleku ehk ikka garanteerib, aga mida see diiler saab, see ei sõltu sellest. Meie diilerid on nii väiksed tegijad, et nad saavad kui on isiklikult head suhted või midagi kuskilt üle jääb. Ma arvan, et ükski tootja ei garanteeri täna midagi, maksa kas või täishind ette ära. Ja kui ka lubavad, siis suure tõenäosusega ajavad udujuttu. Vähemalt autodega kauplemisel on on nii sõidu kui veoautode müügil kõik tarneajad kõigil ikka väga palju veninud(see palju on siis ikka rohkem kui 6 kuud). Pigem pole neil üldse midagi müüa.
Ma pole oma vast ostetud Reanault teglikult selles varustustasemes isegi näinud ehk ma olen 3a tagasi eelmise prefaceliftiga sõitnud, aga selle mootori ja selle varustusega pole eestis ühtegi autot neil mulle näidata isegi.Kellelgi kindalsti on ostetud selline, aga müüjatel pole kummalgi. No ma lootsin,et laoautod ikka on olemas, aga ei olnud ka nii. samas müüja pakkus ka värvi valida
Praegu ajangi asja,et nüüd juba uus (novembri lõpuks lubatud) auto peale aastavahetust arvele võetaks, sest üks kuu enne seda arvele võtta tundub totter.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.