Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Prets »

urmas66 kirjutas: 22 Okt 2021, 15:09
Antskala kirjutas: 22 Okt 2021, 12:27

Eestis orienteerumiste kruusaklassi radadel pole Waze'ga midagi teha, gmaps on natuke parem.

Ma pole küll enne võrrelnud kunagi, aga minu teada peaks olema wze ja gmaps samal kaardil?
Ma käin rallisid vaatamas ja seal olen küll siiani kõik urkad Wazega (no pole enam kruusateedki) üles leidnud.

Ma väga kahtlen väites. Waze aluskaart võib olla sama, aga väga jõuliselt kaotab ekraanilt naaaatukenegi välja suumides kohe kõik väiksemad teed ära. No täiesti ära. Ja tsikliga sõites sul ei ole mahti suumi muuta kogu aeg. Kui on, siis sa ei sõida piisavalt kiiresti, et olla konkurentsivõimeline. Kurat, ma isegi ei ole orienteerumisel väga konkurentsivõimeline ja isegi mul pole selleks aega.

Waze orienteerumiseks sobib veel vähem kui sea selga sadul.

Locus/Oryx koos maa-ameti kaardiga on päris väärt rakendus, ainus miinus matkates ongi, et sedapidi ei saa navigeerida ja seega on TETisõitmiseks ikkagi vana hea Osmand jäänud. Sai just ka Lõuna-Soome TET sellega läbi sõidetud, on piisavalt pädev asi.

Kas keegi Nokia XR20 on proovinud lenksule? Veidi kallivõitu (eriti meite mail), aga muidu tunduks kui täitsa igapäevaseks kasutamiseks sobiv ja ka kasutatav kui lenksutelefon, mis ei näe välja nagu Iron Man tahvlikujul ja specid on ka täitsa keskklassi omad.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”