Sooviks tsiklit proovida ...

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: Sooviks tsiklit proovida ...

Lugemata postitus Postitas villy »

Aksu86 kirjutas: 04 Nov 2021, 09:22

Ammu pole näinud nii kummalis avaldust, et müügiettevõtted hoiaks rattaid salongis selle asemel, et neid maha müüa, eriti olukorras, kus kättesaadavus on olematu. Miks nad peaks endale igast tsiklist ühe kuluks kirjutama selle asemel, et see maha müüa? Ei ole vaja põrsast kotis osta, leia keegi, kellel on huvipakkuv ratas ja äkki laseb lähemalt vaadata.

Päris kindlasti on võimalik demoratta abil rohkem rattaid müüa, sügisel saad ju demokast väikse alega lahti, garantii ju peal.
Minu arust suht lühinägelik suhtumine on, et "oot mul ju 1 ratas müümata nii" KTM, BMW, ja Kawa pakuvad demorattaid kõige popimatele mudelitele, olles meie müügitabelite tipus.
Mulle ikka meeldib proovida kuidas ratas ka sõidab enne ostu, ma ei osta pildi järgi ratast vaatamiseks vaid ikka sõitmiseks. Ja loota selle peale, et äkki tulevase kliendi kellegi tuttav laenab on ikka suht .. harv reaalselt töötav võimalus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”