Ratas Soome registris- head/vead?
-
kristjankk
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 22 korda
Re: Ratas Soome registris- head/vead?
urmas66 kirjutas: ↑14 Nov 2021, 19:17Spoiler
kristjankk kirjutas: ↑13 Nov 2021, 15:12Eelnevalt mainitud BMW K100 teemas oli ka juttu varem arvele saadud sarnastest masinatest. Transpordiametile öeldi, et tahan ka nii nagu nemad said. Selle peale vastati, et ei saa, oli nendega kuidas oli, aga nüüd on nii.
Kui eelnevalt räägiti küpsest ühiskonnast, siis see on kas üleküpsenud või päris toores
Minu mäletamist mööda seal K100 teemas oleks ju ratta arvele saanud nö omavalmistatuna kuid BMW-na oli kaaludega(istekohtadega) probleem ehk üheselt öelda, et ei saa poleks päris korrektne. Omanik tahtis, aga kindlasti jääda BMW nime juurde.
See kevad uuritud, et kuidas saada külkaga ratas omavalmistatuna arvele. Vastus oli selline, et ei piisa märgi äravõtmisest või kergest välimuse muutmisest. Ümberehituste või omavalmistatuse määr peab olema piisavalt suur. Selle täpse lahkamiseni me ei jõudnudki, kuna piir pandi ette piduritega. Nimelt peab olema pidurisüsteem mingi külkaga ratta tehasetoodang. Sellist ratast jällegi pole eriti olemas, mis oleks tehasest külkaga tulnud ja mille pidurisüsteemi saaks panna näiteks mõne suure BMW külge. Siiski ma võin öelda, et meil siin liigub ringi küll selliseid omavalmistatuid külkaga rattaid, millel ka pidurisüsteem on omalooming ehk siis kuidagi on saanud. Tegemist on kas karjuvalt ebavõrdse kohtlemisega või koguni korruptsiooniga.
Ma olin väga väga pettunud, sest iga võimaluse peale mida ma välja pakkusin, suutis ametnik vaid öelda, et nii ei saa. Seejuures ma aga ei kuulnud mitte ühtegi soovitust või lahendust, et kuidas siis võiks saada. Kodanikuna ma olen sisuliselt ise palganud selle inimese, et ta minu ja teiste jaoks sõidukite asjad korraks hoiaks ning vajadusel abistaks, aga mida teeb tema....
Võimalik, et see video käis kunagi ka BMW K100 teemast läbi, aga tänase jutu jätkuks sobib ka imehästi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.