Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Küsimus ei ole tõgamisest. Mina lihtsalt ei saa aru miks ja kuidas keegi proovib rahvusvahelisest tasest kaugtöö teha kui ta piltlikus õeldes ei tea mängust ja mängureeglidest midagi? Kui ma ostan midagi Võrumaalt - palun väga - ma viin ennast kursis ja võtan nii sularaha kui ka hoiatav sõber kaasa ja siis: "tehtud"; ja ämbrisse ma ei astu.
Kui ma aga ostan interneti teel pildite alusel tehnika - ja oleme aus - 95 % näitavad piltid nii kui nii mitte midagi või ostja ei näe kuidagi neid probleemid piltide peale - ja siis ma kannan selle peale ka raha välismaale (pluss meldiv moosijutt) - mis ma siis pean ootama? Eriti kui ahneks ja ? kui kõrge ninaga (sry - kasutasin Saksa keelsed sõnad?) pean ma olema, kui ma arvan, et just mina saan seda ahvatlev pakkumine enda peale - ja kõik kohalikud välismaalt magavad seda maha?

Me saame siin tuhat scammide näidised välja tuua - aga mina vedan kihla, et neegritekampa ja nende arvuti- ja kujundusvõime on meist ikka kiirem ja neid mõtlevad uued skeemid kiiremini välja kui me suudame nendest vanadest jagu saada.

Siin aitab ainult kaine mõistus - ja oskused teatud valdkonnast. Muud mitte.

N.B.
ja oskused teatud valdkonnast.
pluss "töövahendid",

= nagu eraisikute krediitivõimete kontroll (müüjate puhul), näiteks läbi Saksa "SCHUFA" või Creditreform" andmebaasid... sellised taustakontrollid aitvad ka, kui tekkivad küsimused, kas müüja on ikka o.k. ja aus (ja üldse olemas :ner: )
Viimati muutis eetarga, 20 Nov 2021, 19:07, muudetud 1 kord kokku.
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”