Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas bitter »

@Jesper
Ma ei olnud/ei ole pahas tujus. Lihtsalt imestan, et inimene on 17 aastat parkimiskella kasutanud ja ikka veel paneb niimoodi võssa. FB-s keegi ütles tabavalt, et ju siis ei saanud lasteaias seieritega kella selgeks. Mul 2 pubekast üks orienteerub seierites lõdva randmega, teise kohta ma ei julge nii kindlalt väita :).
will111 kirjutas: 25 Nov 2021, 01:37
parkija muide ei olnud Triinu nimeline
Mille üle sa nüüd vaidled? Nime käänamise üle (Triini vs Triinu) või selle üle, et artiklis Triiniks nimetatud isikul on juhiloal teistsugune eesnimi? Parkija nimi on muidugi s:taks oluline. Triinidele ja Triinudele kehtivad meil ju täiesti erinevad reeglid eksole :wack:
will111 kirjutas: 25 Nov 2021, 01:37
ning ühisteenused vormistas selle trahvi ümber 5 euro peale...ehk teisisõnu tunnistas hoopis vastupidist, et kontrolör oli sedapuhku taas liiga entusiastlik oma tõlgendustega ning tegelikult on kellalt võimalik õige kellaaeg võimalik välja lugeda küll...aga natuke võtame ikka, hooletuse ja tehtud raske töö eest :D
Kopin artiklist juhise.Väga konkreetne, pole võimalik mitmeti tõlgendada: "Trahvis on selgitatud järgmiselt: «Kahe osutiga parkimiskellal tuleb parkimise algusaja märkimisel lähtuda mehhaanilise kella tööpõhimõtetest, s.t kellaaja lugemisel hinnatakse mõlema osuti asukohta.»
«Tunniosuti tuleks asetada täistunnile ainult kindlat täistundi tähistades. Kella väike osuti tuleks parkimiskellal asetada eelneva ja järgneva tunni vahele samasuguses ulatuses, kui on tunni raames liikunud minutiseier. Osutitega parkimiskellal ei saa kellaaja tähistamisel reeglina lähtuda digitaalse kella tööpõhimõtetest.» "

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”