Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Eks Rootsi mõisa köis ikka lohiseb jah, samas mu lemmikud on need väikekaupmehed, kes ühes Interneti otsas mingis suvalises nendega mitte seotud petu- või probleemiteemas kommenteerivad stiilis "ostja asi on teada mida ta ostab ja lollidelt tulebki raha ära võtta" ning siis teises otsas jälle imestavad, et "miks küll inimesed oma kola välismaalt tellivad, ma tegin ju niii head hinnad..." 
Normaalsed poed-keskused on ammu asja lahendanud nii, et tahvlid on küll üleval, aga jälgivad reaalset parkimisaega ja tõrjuvad reaalselt kauaparkijaid, mitte ei varitse põõsastes seda ühte õnnetut kellaunustajat, et talle 30 sekundiga kohe trahv ära laduda. Või noh, ma ei teagi tegelt, mida nad päriselt teevad või ei tee, aga igatahes Kristiines või Roccas või Arsenalis mingit kellastressi ei tunne ja ei arva, et peaksingi tundma. Ruumipuudust ka pole.

Normaalsed poed-keskused on ammu asja lahendanud nii, et tahvlid on küll üleval, aga jälgivad reaalset parkimisaega ja tõrjuvad reaalselt kauaparkijaid, mitte ei varitse põõsastes seda ühte õnnetut kellaunustajat, et talle 30 sekundiga kohe trahv ära laduda. Või noh, ma ei teagi tegelt, mida nad päriselt teevad või ei tee, aga igatahes Kristiines või Roccas või Arsenalis mingit kellastressi ei tunne ja ei arva, et peaksingi tundma. Ruumipuudust ka pole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.