Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas will111 »

kusjuures jah...kui mõtlema hakata siis olen nii tõesti toiminud :D mul on võimalik oma põhilist marsruuti tallinna kodu ja teise kodu vahel sõita kahte erinevat põhiteed pidi. ühel on (mitmed) kaamerad, teised ei ole ühtegi. kaameratega ruut on samas natuke lühem ja kohati saaks sealt ka kiiremini...aga ma ei sõida seda enam peaaegu mitte kunagi :D nii et see on üsna ühemõtteline hääletamine. tallinn-pärnu otsa üritasin samuti vahepeal sõita nii vähe ja harva kui võimalik...nüüd muidugi on nende erinevate kaamerate asukohad seal juba pähe kulunud siiski.

ja küss ei olegi tegelikult kunagi olnud mingis tahtlikus ja teadlikus kiiruseületamises. pärnu otsal sõitsin näiteks konkreetselt pikka aega ühe rekka taga rahulikult kui selle kaameratrahvi sain. tõesti ei osanud oodata, et rekkajuht võiks külma näoga omale kaameratest kiirusetrahve koguda...kui keegi teab, kus mingid kaamerad asuvad siis tema võiks ju teada?! :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”