Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
Raitsraisk
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Kõrvalmajja (PPA) mul just asja oligi. Pidin seal atmosfääri jagama Nigeeria parimate poegadega, kuna ID-kaart oli ilma igasuguse hoiatuseta 4 päeva enne aegunud. Kuigi aastal 2018 suutsid kõik muud eluks vajalikud teenused oma peatsest lõppemisest aegsasti teada anda, siis see e-tiiger oli jälle tiba uinunud. Ja kellegi jaoks oli hirmus kasulik otsustada, et aastaid toiminud panga koodikaart tegelikult mind identifitseerida ei suuda. Aga minu õnneks tähendas aja broneerimine (mis omakorda tähendas, et mul jäi tiba aega puudu, et oma kohalolu registreerida k-rauta pardaarvutis), et ma pean ootama tavapärase 1,5 tunni asemel ainult 68 minutit.will111 kirjutas: ↑30 Nov 2021, 20:14![]()
minuteada on üle võetud mingil hetkel. ma ise töötasin seal kõrvalmajas palju aastaid (aastaid tagasi). vahepeal sai pargitud sinna tühja poe parklasse aga vähemalt seal kuskohast mina antud parklasse sisenesin ei olnud küll ühtegi märki ega tahvlit selle kohta võimalik näha ega lugeda, et seal parkimine tasuline oleks või üldse mingid tingimused eksisteeriks. praeguseks vist on, kuigi pole ka päris kindel, kas just kõigi sissepääsude juures
Ja kes meist ei maksaks peale seda tsirkust saabunud parkimistrahvi kohe koju jõudes ära ?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.