Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
Kui tohib, siis endale omaselt natuke pikem memuaar. Minul kodus tolmu kogumiseks Neato-d. https://neatorobotics.com/ Majas Wifi-ga mudel, korteris lihtsam stand-alone mudel. Koristuspõhimõttelt samad. Nüüdseks juba 3 ja 5 aastat vanad. Hind ilmselt keskpärasest kõrgem. Sai toona valitud tööpõhimõttest ja tuttava soovitustest lähtuvalt. Kõigepealt kaardistab laseriga endale ruumi ja siis koristab korrapäraselt ära. Mingit randomit ei sõida, vaid kogu pind käiakse üle loogiliselt (kandilise S-plaaniga) nagu ise tolmuimejaga teeksid. Seetõttu käib protsess kiirelt. Standarduksepiitadest läheb üle diagonaalis, piirata saab magnetlindiga, et miskit delikaatset segi ei keeraks, sest jõudu tal on ja kergemad lillepotid lohistab mööda tuba laiali. Trepist alla ei kuku, andurid olemas. Vaiba narmaid ei taha ta näha, sinna jääb kinni. Maani kardinad ka ei meeldi. Soft lihtne, juhtida saad kas seadme pealt või üle Wifi, igast koristusest saadab sulle plaani, kus käis ja mis puhtaks tegi. On läinud ka katki. Esimene Wifiga mudel keeldus peale aastast toimetamist lihtsalt miskit tegemast, läks restardi tsüklisse. Viisin garantiisse - ei remonditud, vaid anti lihtsalt uus. Edasi olen pidanud parandama korduvalt paari ebatäiust. Üks ratas tahtis alguses lahti tulla, sest tolm kogunes kinnituskruvi vahele ja kruvi keeras end lahti - aitas keermeliim. Insenerile oleks soovitanud ühele rattale paremkeermega ja teisele vasakkeermega kruvi disainida. 3-4 korda olen pidanud võtma laseranduri ülekande lahti, sest mõõdistuslaser keeldub pöörlemast. Põhjuseks on olnud kinni jäänud pisike mikromootor, mis sõrmega puudutades taas liikuma hakkab. Esimestel kordadel ei leidnud kinni kiilumisele põhjust, aga viimasel korral sai selgeks, et mikromootori võlli vahele kogunenud karvad (meil on koer toas) olid kiilunud mootori kinni. Peale karvamajanduse eemaldamist pole rohkem laseritõrget esinenud.
Kokkuvõte:
Olles müünud aastaid ka võrguseadmeid, siis tunne tekib selline, et antud tootja Neato on nagu võrgumaailmas Cisco. Enamasti kõige kallim, konservatiive (mitmetel teistel tootjatel on funktsioone rohkem), aga konstruktsioonilt robustne ja kestev. Enne suudab elu minna mitu arengutsüklit edasi kui seade lõpuks saba annab. Läbimõeldud tööloogika. Koostekvaliteet ja koosteloogika samuti hea. Jättes kõrvale paar mainitud ebatäiust, siis töökindlus hea. Garantiiremondi osas pikalt ei mõelda, vaid antakse uus, et firma mainet hoida. Kõik see on nii plussiks kui ka miinuseks.
Ahsoo - akupakk on vanemal siiani originaal ja toimib. Uuemal sai vahetatud, sest vahepeal tühjana seisnud korteris oli laadiaja saba seinast väljas ja aku utiliseerus samamoodi nagu tsiklitel. Uus akupakk oli 48 eur.
Ise olen rahul, sest reaalses elus pole teisi mudeleid proovinud ja ei oska paremat tahta, aga minu valuläve antud aparaatide üksikud tõrked ja puudused ületanud ei ole. Tihti olen paraku tabanud ennast olukorrast, kus olles ostnud mistahes tehnika keskpärasest kallima, tekib olukord, kus kodu on täis moraalselt ja disainilt vanu, kahjuks ka energiat liigselt raiskavaid, aga ikka veel töökorras seadmeid. Jällegi - ületarbimise mõttes on see positiivne, kuid siis peab ka kasutaja ise olema üsna konservatiivne
Kokkuvõte:
Olles müünud aastaid ka võrguseadmeid, siis tunne tekib selline, et antud tootja Neato on nagu võrgumaailmas Cisco. Enamasti kõige kallim, konservatiive (mitmetel teistel tootjatel on funktsioone rohkem), aga konstruktsioonilt robustne ja kestev. Enne suudab elu minna mitu arengutsüklit edasi kui seade lõpuks saba annab. Läbimõeldud tööloogika. Koostekvaliteet ja koosteloogika samuti hea. Jättes kõrvale paar mainitud ebatäiust, siis töökindlus hea. Garantiiremondi osas pikalt ei mõelda, vaid antakse uus, et firma mainet hoida. Kõik see on nii plussiks kui ka miinuseks.
Ahsoo - akupakk on vanemal siiani originaal ja toimib. Uuemal sai vahetatud, sest vahepeal tühjana seisnud korteris oli laadiaja saba seinast väljas ja aku utiliseerus samamoodi nagu tsiklitel. Uus akupakk oli 48 eur.
Ise olen rahul, sest reaalses elus pole teisi mudeleid proovinud ja ei oska paremat tahta, aga minu valuläve antud aparaatide üksikud tõrked ja puudused ületanud ei ole. Tihti olen paraku tabanud ennast olukorrast, kus olles ostnud mistahes tehnika keskpärasest kallima, tekib olukord, kus kodu on täis moraalselt ja disainilt vanu, kahjuks ka energiat liigselt raiskavaid, aga ikka veel töökorras seadmeid. Jällegi - ületarbimise mõttes on see positiivne, kuid siis peab ka kasutaja ise olema üsna konservatiivne

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.