Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
Saadan ka kiidusõnad S5-le. Vist 3 aastat olnud ja tööd teeb hästi. Iga päev on konteineris korralik sigadus ja ei ütleks et oleme mustad inimesed
. Kuna koer on ka, siis karvad on iga robottolmuimeja nuhtlus. Ehk neid kerib ta endale vahele küll igale poole, olgugi et koristushari on koos kummilabadega.
Paar korda on andnud errorit ühele rattamoodulile, kuid pärast karvadest puhastust, jätkus töö. Korra olen korraliku hoolduse ka teinud talle, kus kiskusin kogu põhja ja kõik ratta moodulid välja ja sealt alt tuli korralikud karvapuhmakad välja. Üle 28mm lävepaku ronib mul igatahes hästi. Karterikaitse käib küll vastu ja seda ka lävepakult näha, kuid siiamaani pole häirinud.
Moppinud on ta ka paar korda, kuid pole erilist vaimustust sellest leidnud ja väga seda funktsiooni ei kasuta. Pigem ta niisutab lihtsalt põrandat ja ega see väga "moppimise" moodi välja küll ei näe.

Paar korda on andnud errorit ühele rattamoodulile, kuid pärast karvadest puhastust, jätkus töö. Korra olen korraliku hoolduse ka teinud talle, kus kiskusin kogu põhja ja kõik ratta moodulid välja ja sealt alt tuli korralikud karvapuhmakad välja. Üle 28mm lävepaku ronib mul igatahes hästi. Karterikaitse käib küll vastu ja seda ka lävepakult näha, kuid siiamaani pole häirinud.
Moppinud on ta ka paar korda, kuid pole erilist vaimustust sellest leidnud ja väga seda funktsiooni ei kasuta. Pigem ta niisutab lihtsalt põrandat ja ega see väga "moppimise" moodi välja küll ei näe.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.