Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Robotolmuimejad ja muud nutikad koduabilised.
Mul on see , Mi Robot Vacuum-Mop P valge ja üldiselt oleme sellega väga rahul. https://www.klick.ee/robottolmuimeja-mi ... op-p-valge
Pesu funktsiooni ei kasuta(proovisin,pole suurt vajadust), aga tolmuimejat kasutame küll püsivalt. Mul maja üsna suur ja ega see aku nüüd päris nii kaua ei kesta kui lubatud. Kuna on palju ruume ühel tasapinnal(213 ruutmeetrit), siis kaardistamine nii lihtsalt ei lähe. Kui vahepeal mõnede tubade uksed kinni(kassi pärast),siis muutuvad need nö halliks alaks ja sinna äpiga saata ei õnnestu. Mõned ruumid jagab ise kaheks alaks. Ehk peab alati ise valima,et kuhu ta läheb,siis säilib kaart ka ajakohane. Naine ,aga lükab näpuga nuppu ja siis tekivadki probleemid kaardiga. Kui osta, siis soovitan valget, õel on must ja seal kõik kraapsud ja tolm väga nähtavd läikival pinnal. Üldiselt teeb ta järjest umbes 100-110 ruutu, siis laeb ennast ja jätkab. Minule soovitas õde, kes on elektroonika garantii asjade peal tööl ja see on üks kõige töökindlamaid neil. Mamibot pidi kõige rohkemate probleemidega olema. Samas mul kodus Mamibot aknarobot ja see on nüüd juba üle aasta eeskujulikult töötanud. Meil suured maast laeni aknapinnad ja naine väga kiidab seda.
Siin äpi pilt ja panen ta kas või teisest ilma otsast tööle.
Pesu funktsiooni ei kasuta(proovisin,pole suurt vajadust), aga tolmuimejat kasutame küll püsivalt. Mul maja üsna suur ja ega see aku nüüd päris nii kaua ei kesta kui lubatud. Kuna on palju ruume ühel tasapinnal(213 ruutmeetrit), siis kaardistamine nii lihtsalt ei lähe. Kui vahepeal mõnede tubade uksed kinni(kassi pärast),siis muutuvad need nö halliks alaks ja sinna äpiga saata ei õnnestu. Mõned ruumid jagab ise kaheks alaks. Ehk peab alati ise valima,et kuhu ta läheb,siis säilib kaart ka ajakohane. Naine ,aga lükab näpuga nuppu ja siis tekivadki probleemid kaardiga. Kui osta, siis soovitan valget, õel on must ja seal kõik kraapsud ja tolm väga nähtavd läikival pinnal. Üldiselt teeb ta järjest umbes 100-110 ruutu, siis laeb ennast ja jätkab. Minule soovitas õde, kes on elektroonika garantii asjade peal tööl ja see on üks kõige töökindlamaid neil. Mamibot pidi kõige rohkemate probleemidega olema. Samas mul kodus Mamibot aknarobot ja see on nüüd juba üle aasta eeskujulikult töötanud. Meil suured maast laeni aknapinnad ja naine väga kiidab seda.
Siin äpi pilt ja panen ta kas või teisest ilma otsast tööle.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.