Puurpink garaazi


will111
Postitusi: 5293
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 46 korda
Tänatud: 389 korda

Re: Puurpink garaazi

Lugemata postitus Postitas will111 »

vene pinkide eest küsitakse (ja tundub, et ka makstakse) ulmelisi summasid. ning ma ei pea silmas mingeid massiivseid pooletonniseid pinke, vaid tavalisi väikseid käkerdisi. need kõik on kasutatud...ning sa ei tea kunagi kuidas või kui palju, vähemalt mitte enne kui kohapeale ise üle vaatama või järgi lähed.


iseenesest mõni selline pink https://www.pmkaubamaja.ee/et/puurpink- ... 0w-pm.html on täitsa okei. ideaalis muidugi võiks olla võimalus osta nii, et enne raha üle andmist jääb võimalus käega "püstakut" logistada ning saada aimu, kas ja kui suur loks seal täpsemalt sees on. mõnel taolisel on see täiesti ajuvabalt suur ning mõnel teisel jälle puudub täielikult. pean silmas siis erinevaid ~100e hinnaklassi ehk odavaid hiina pinke. über täpsust muidugi sellistest oodata ei tasu, ent kui käega tuntavat loksu vähemalt käigu esimeses pooles ei ole siis kõikvõimalike koduste tööde jaoks minumeelest good enough.
kindlasti soovitan jälgida, et käik oleks vähemalt 50mm ning ideaalis ka -16mm padrun (paljudel on -13mm). samas saab padruni ka ise parema vastu vahetada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”