Mis seriaali nüüd vaadata?
-
Macintosh
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Mis seriaali nüüd vaadata?
Enamuse loetletud asjadest olen aastate jooksul jooksvalt ära vaadanud. Uutest, siinkohal loetletutest on silma on jäänud:
* Cowboy Bebop
Samuti pole näinud:
* Lilyhammer
* The Shield (Räpane Mackey)
* Shetland
* Love, Death + Robots
* The Great
* Forged in fire
* 1883
* Better Than Us
On ka üksikuid, mis mulle mingil põhjusel ei istunud: Narcos, Narcos Mexico, The Last Dance, What We Do In The Shadows, For all mankind, The 100
Uuematest olen vaadanud natuke selliseid vindiga asju (jutt ei käis sinust @Vint), nii mõnelegi annaks 5 tärni:
* Doom Patrol (ülinauditav ja silmapaistvalt jabur aga mitte nii jabur, kui Legion) *****
* Legion (@ElectroMoto, see oli päris hea, kuigi lõpus läks ikka juba liiga vindiga - kohati oli raske kelgul püsida)*****
* American Gods *****
* Killing Eve *****
* Mr. Robot *****
* See (apokalüptiline lugu, kus pea kõik on kaotanud nägemise aga pimedate riigis on ühesilmne teatavasti kuningas...)
* The Good Wife (mõnusalt vindiga ja kohati jabur advokaatide lugu aga kvaliteet on tõeliselt nauditav) *****
* The Good Fight (järg eelnevale, samad võtmesõnad) *****
* The Boys (sisuliselt kangelaste antikangelaste lugu)
* Loki
* Umbrella Academy
* Money Heist
või siis vähem vindiga asju
* Upload
* Carnival Road
* Wheel Of Time
* The Witcher
* Picard
* Star Trek
* Expanse
* Foundation
* Walking Dead ja kõik selle spinoffid
* The Magicians
* Hap and Leonard
* Irregulars
* Another Life
* Ratched
* Stranger Things
* Locke & key
@Forumist valik on pisut teiselaadne, haakub sellega, mida ma eelistan. Mõned on nähtud aga hulk isegi nime poolest mulle täiesti tundmatud: The Corner, Oz, Escape at Dannemora, The Virtues, Southland, Deadwood, Hell on Wheels.
@yeekim , IT crowd on kahtlemata asi, mida tasub mitu korda vaadata, umbes nagu Black Books (https://www.imdb.com/title/tt0262150/. IT Crowd puhul on kõvasti abiks, kui tead, kuidas see äri päriselt käib - pakub korralikku äratundmisrõõmu. Black Books sõpradele soovitan kindlasti. Korralik Inglise huumor.
* Cowboy Bebop
Samuti pole näinud:
* Lilyhammer
* The Shield (Räpane Mackey)
* Shetland
* Love, Death + Robots
* The Great
* Forged in fire
* 1883
* Better Than Us
On ka üksikuid, mis mulle mingil põhjusel ei istunud: Narcos, Narcos Mexico, The Last Dance, What We Do In The Shadows, For all mankind, The 100
Uuematest olen vaadanud natuke selliseid vindiga asju (jutt ei käis sinust @Vint), nii mõnelegi annaks 5 tärni:
* Doom Patrol (ülinauditav ja silmapaistvalt jabur aga mitte nii jabur, kui Legion) *****
* Legion (@ElectroMoto, see oli päris hea, kuigi lõpus läks ikka juba liiga vindiga - kohati oli raske kelgul püsida)*****
* American Gods *****
* Killing Eve *****
* Mr. Robot *****
* See (apokalüptiline lugu, kus pea kõik on kaotanud nägemise aga pimedate riigis on ühesilmne teatavasti kuningas...)
* The Good Wife (mõnusalt vindiga ja kohati jabur advokaatide lugu aga kvaliteet on tõeliselt nauditav) *****
* The Good Fight (järg eelnevale, samad võtmesõnad) *****
* The Boys (sisuliselt kangelaste antikangelaste lugu)
* Loki
* Umbrella Academy
* Money Heist
või siis vähem vindiga asju
* Upload
* Carnival Road
* Wheel Of Time
* The Witcher
* Picard
* Star Trek
* Expanse
* Foundation
* Walking Dead ja kõik selle spinoffid
* The Magicians
* Hap and Leonard
* Irregulars
* Another Life
* Ratched
* Stranger Things
* Locke & key
@Forumist valik on pisut teiselaadne, haakub sellega, mida ma eelistan. Mõned on nähtud aga hulk isegi nime poolest mulle täiesti tundmatud: The Corner, Oz, Escape at Dannemora, The Virtues, Southland, Deadwood, Hell on Wheels.
@yeekim , IT crowd on kahtlemata asi, mida tasub mitu korda vaadata, umbes nagu Black Books (https://www.imdb.com/title/tt0262150/. IT Crowd puhul on kõvasti abiks, kui tead, kuidas see äri päriselt käib - pakub korralikku äratundmisrõõmu. Black Books sõpradele soovitan kindlasti. Korralik Inglise huumor.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.