Rumalad või segased küsimused jms
-
Tort
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
See ei ole adekvaatne jutt. Mul on tagaveoline MB sõiduauto ja ilmselt jommis peaga kõrvalistmel saab ka aru, kui elektroonika libisema läinud pära kinni poob ja kusjuures vägagi edukalt. Kiidaks elektroonikat ja tagasiside on ka suurepärane. Ma ei räägi siin veojõust vaid just libisemise vastasest. Lisaks on AMG sportvedrustus.bitter kirjutas: ↑03 Jaan 2022, 20:13Minu arvates tuleb võimete ülehindamine sellest, et autod on juhiabisid ja stabiilsuskontrolle täis ja keegi ei viitsi neid näppida. Aga nii ei saa adekvaatset tagasisidet, abid pidurdavad ja summutavad sujuvalt väiksemad asjad ära ja juhile jääb mulje, et tee on täitsa ok. Ma lükkan pidevalt abisid maha. Esiteks - reality check, saan kohe aru, mis seisus tee TEGELIKULT on ja teiseks - nii on lõbusam.
Ilma stabiilsusabita just maanteel liigelda tagaveolise autoga oleks tänapäeval rumalus, kui need abid olemas on. Kuskil Playstationi mängus päästad ära, aga reaalselt maantekiirusel lauges kurvis ei päästa ilmselt 50-50 midagi, kui saba ära läheb. Või siis võtad vastassuunast lisa ja paned laupa.
Mis lõbu puudutab, siis päevakese liputad aga rohkem ei viitsi ja tahaks efektiivsemalt edasi saada. Ja veelkord, kuni 50-70 kmh ise teadlikult provotseerides on üks asi, aga üllatus 95 pealt midagi muud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.