Rumalad või segased küsimused jms
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Ma ei ütle,et ta halb auto on vaid need liiga aktiivsed abid teevad ta pigem halvemaks kui paremaks. Soome teed ja teehooldus on natuke teised ka kui meil siin ehk ei saagi väga võrrelda. Ilmselt peaks täpsustama,et mul oli eelmine mudel XC90 millega sõitsin 390tkm läbi ja siis oli Octavia Scout millega kogemus piirdus 75tkm ja nüüd on MB 220tkm olnud. Nii Volvol kui MB-l olen lasknud silla seades muutusi teha ja see teeb auto paremaks ning ka rehv kulub ühtlasemalt. Sama probleem on ka selle uuema XC90-ga. Sugulastel 2tk neid 2019 ja 2021 vl ehk olen proovinud ka seda. Nendel kõigil on kõik rattad reguleeritavad ja tehase seaded on ainult kütuse ökonoomia jaoks sätitud.Ain kirjutas: ↑04 Jaan 2022, 16:27Käisin mõned aastad tagasi chipitud XC90-ga millel käru sabas koos kahe kelguga Levile ja tagasi. Edasi läks kui loom ja mingit probleemi ei tunnetanud. Teeolud Oulust edasi olid suht keerulised ja kiirused pigem suuremad.urmas66 kirjutas: ↑04 Jaan 2022, 14:46Auto ei ole lumisel teel juhitav nendega, ei midagi enamat ja ma elan maal. Umbes sama,et miks TET-i sõites peavad all olema kärnad ja veojukontroll väljas
PS Kui sa nüüd lugesid ka, mida ma kirjutasin, siis seal kirjas, et Volvo ei lase neid abisid tegelikult lõpuni välja lülitada ehk see nn OFF olukord on selline, et saad ise ka autot juhtida, mitte auto ei juhi sind.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.