Rumalad või segased küsimused jms
-
claw
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Ei, mul isiklikult pole olnud Volvot. Küll olen nendega pidanud sõitma suvel/talvel ja mudast/kraavist välja. XC90 on käru vedamiseks täitsa hea auto. Maastur on ta niikaua, kuniks alt pinnas kõva on. Edasi on suvaline parketikas.urmas66 kirjutas: ↑04 Jaan 2022, 19:49Volvod on head autod ja saavad hakkama ka libedal ja lumes, kuid neist on paremaid. Kas sul on olnud kunagi selline?
Põhjus, miks on see abiliste plejaad vähemalt osaliselt elimineerida on olemas.
Üks näide. Sõidan mööda Pärnu mnt-d 2 realine osa. Lähen möödasõidule, tee keskel kerge lume vaal, sõidurajad enamvähem puhtad. Rehvid Michelin peaaegu uued, tagasireastumisel auto ei lase läbi lumevaalu tagasi oma ritta keerata,sest hakkab rakendama külglibisemise abi ja pidurdab vasakud rattad maha. Olukord pole naljakas kui mööda sõit toimus rekkast ja autod hakkavad ka vastu tulema. Enne seda olnud S80-l oli nupp keskkonsoolis ja sai selle abilise välja lülitada,kuid sellel oli juba läbi menüü vaja läheneda. Ehk seal sel hetkel enam midagi välja ei lülita. Tegin viimase katse(rekka vist nägi ,et jama ja võttis ka hoogu maha) keerasin järsult paremale, auto tegi nö hüppe läbi vaalu, sain ta ka kuidagi sirgeks ning sõitsin edasi. Selleks peabki enne sõidua alustamist igaksjuhuks selle nuhtluse välja lülitama, et elusalt kohale jõuda. Proovisin selle autoga iagasugu asju ja seadeid, erinevaid rehve jne. kuid midagi ei aidanud. Lisaks on nii see eelmine kui ka tänane XC90 alajuhitavad (kipuvad kurvis otse minema). Kui veojõukontroll väljas siis alajuhitavus väheneb kohe märgatavalt. Sama probleem on ka XC60-ga mida täna müüakse. Tuttav just kurtis,et ostis sellise naisele ja see oli talle üllatus. Tal endal on ka MB 4x4.
Võrdlus TET-ga on asjakohane,sest enne teatud oludesse sattumist on mõistlik oma liiklusvahend õigesse seadesse panna.
Maanteel reavahetamisest ma ei tea kaasa rääkida, aga kui Rootsi auto ei suuda uute michelini rehvidega puhaste sõiduradade vahel sõita, on midagi valesti.
Enne sa ütlesid ka, et abid võtad välja, sest elad maal ja võrdlesid seda Tet-iga. Mina sellest välja ei lugenud, et probleem maanteesõiduga on, vaid eeldasin midagi muud..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.