Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
See garaazi kütmine/niiskuse kontrollimine on küll väga teise(kolmanda)järguline küsimus. Mul on 20+a olnud kütmise võimalusega garaaz, mida ma olen kütnud vist kogu selle aja jooksul umbes 5 korda. Ühesõnaga, pole sisuliselt kunagi kütnud, kuid olen seal terve selle aja hoidnud ikka väga suurt hulka tööriistu, mootorrattaid ja muud. Pole nende asjadega mitte midagi juhtunud ja ei ole seal ruumis liigniiskust. Korra ajas ühest katuse nurgast lume ja jää sulamise ajal natuke vett sisse, siis tuli korra kütta ning pisut tuulutada.
Kuure on samuti paar tükki, seal pole mingeid küttekehasid ja seinas on ka plangumad kui garaazil ehk sisuliselt ühekordne laudis ja niiskustõkke papp. Ei lähe sealgi tööriistad ega asjad liigsest niiskusest rooste.
Kui kütta selle eesmärgiga, et tahad ise ka garaazis toimetada siis muidugi teine jutt selle kütmisega, ega miinuskraadidega paljakäsi väga pikalt ei taha toimetada tõesti
Kuure on samuti paar tükki, seal pole mingeid küttekehasid ja seinas on ka plangumad kui garaazil ehk sisuliselt ühekordne laudis ja niiskustõkke papp. Ei lähe sealgi tööriistad ega asjad liigsest niiskusest rooste.
Kui kütta selle eesmärgiga, et tahad ise ka garaazis toimetada siis muidugi teine jutt selle kütmisega, ega miinuskraadidega paljakäsi väga pikalt ei taha toimetada tõesti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.