Küsimus supermoto ülevaatuse kohta.
Re: Küsimus supermoto ülevaatuse kohta.
Kuidas enduuroka rahvas üv-lt läbi siis saab? Enamus rehvid road legal? Ratta ma juba ostsin sellises seades, ja endal esimene arvel ratas ja kohe ei hakanud rehvi pärast pead vaevama. Tundub siis et kõigelihtsam siiski endale 17” esivelg soetada, kuna tundub et muud ma arvatavasti kuskilt ei leia.will111 kirjutas: ↑14 Jaan 2022, 23:40tito, mis see sinu asi on, mida keegi arvab või arva üv vajalikkusest, eriti veel selline väga spetsiifilise case puhul? õigemini, miks see on niiväga sinu asi, et pead lausa eksta kommenteerima ja mingist üleskutsest rääkima...iga fakti nentimine on sinu jaoks mingi "üleskutse"? said talvel väga palju lumehelbekestega pihta või?
fakt on see, et ega slikkidega läbi ei lasta. ja markeeringu kontrollimisega on ka selline lugu, et seda võidakse küll mitte uurida, aga misiganes väikse kahtluse puhul võidakse sama hästi ka uurima hakata. tänasel päeval uuritakse PALJU veidramaid asjugi ülevaatusel kui see, kas rehv on road legal või mitte. kui sa nüüd oled teinud mingit ekstra tööd ja lõiganud oma slikkidele lihtsalt selle jaoks sooni sisse ning sulle ÜV ikka öeldakse, et kle unusta ära. no siis on küll nagu suht nüri lugu vist
legaalse läbimise jaoks seega on sul vaja 17" (või äärmisel juhul ka 21) esivelge ning vastavat rehvi sinna peale. Piduritega pead ise vaatama, vahel õnnestub ju ketas tõsta ka ajutiselt ümber näiteks. Kui ei siis eks jah, on tarvis juba ka teist supportit. minuteada 16.5" legaalset rehvi vist ei toodetagi üldse, otsida ju võid aga selle saadavus eestis on ilmselt vaevaline, pehmelt öeldes.
kokkuvõttes - mina unustaks küll selle üv tegemise ära, nii et silm ka ei pilguks. ja kui ratas on tõesti rohkem tänaval sõitmise jaoks ning sõidad seal palju siis sry, aga mille jaoks üldse need slikid ja 16.5 esivelg? see 16.5 esiratas on ju puhtalt võistlusrataste teema, sama tegelikult ka slikkidega. tänavatel need paremat pidamist enamasti nagunii ei anna
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.