Kas keegi omab vana Husabergi?

Teema algataja
-Tomm
Tänatud: 1 kord

Re: Kas keegi omab vana Husabergi?

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

lauri.j??rgen kirjutas: 15 Jaan 2022, 15:08

Kirjelda enda muret siin ka.
Viga tekkis äkitselt, mitte vaikselt aja jooksul. Lubab, aga käima ei jää. Kui mängida idle ja pilot kruviga, siis see käimise osa kestab 0,2 sekundist sekundi paarini. Kõik mõeldavad asjad, mis on võimalik teha pead maha ja mootorit pooleks võtmata, on tehtud (klapivahed regullitud, nukatett kontrollitud, keti märgid paigas, ketiratas õigesti nuka otsas, ketiratas õigesti vända otsas, vämda otsa tihendeid ei ole välja löönud, klapivedrud terved, rootor õigesti vända otsas, kõik pooliga elktriosad mõõdetud, kõik ajust minevad juhtmed kontrollitud ja terved, karpale tehtud põhimõtteliselt kapremont, küünalt vahetanud mitu korda igaks juhuks, proovinud teist süütepooli, küünlajuhet ja piipu jne). Sümptomid ei ole muutunud, seega ei ole jõudnud veel õige asjani. Kuulmise järgi ütleks, et karpa probleem, aga see on lihtsa ehitusega karpa ja ma ei kujuta enam ette mis seal valesti olla võiks.

Üldiselt ei ole mul ratta käivitamisega kunagi probleeme olnud (ka -20ga käivitus paari kolme löögiga), aga mul on ka karpas tehtud vajaliku muudatused, mis mõnikord esineva raske käivituse elimineerivad.

Aju all mõtlesin jah CDI-d, selle proovimine oleks ka juba täitsa suureks abiks.
Toomas Tomson
5115112

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”