Kergenduro valimine
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 94 korda
Re: Kergenduro valimine
Olin mõni aasta tagasi sarnaste mõtete küüsis. Sõidukogemust oli, kuid enamuses suurte ja raskete asjadega. Läksin 2t enduro teed, sest hankida ja pidada on harrastajal minu hinnangul soodsam. Ratas on 2018 gasgas, 300cc 2t. Soetamise hetkel oli 86h, täna on 354h, raskel arvutatuna tuleb mul 100h hooaeg. 2x olen kolbi vahetanud, varsti vahetan järgmise. 300h peal läksid vändalaagrid. Elektristarter oli ikaldus, millega sai pikemalt maadeldud, käimalöömis vända olen ka pooleks löönud. Elektriosadest olen vahetanud välja enamuse, genekas sai otsa, cdi suri ära, ülejäänud asjad kukkusin ise puruks. Kalleim väljaminek oli siis, kui vändalaagrid läksid, sai vahetatud kõik mootori laagrid sõna otsese mõttes, koos kolviga oli arve ca 700. Kõlab nagu ilge ikaldus? Tegelikult olen temaga väga rahul, reaalselt ei ole tutvusringkonna teised rattad mitte kuidagi etemaks osutunud, pigem hullemad. Minu gasi suurimad plussid on soodsad ja kestvad plastikud, mis on sellise mänguasja puhul kuluosad ning kyb'i väga hea vedrustus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.