Otsin mootorratturit, kelle töökoht on kas motokool või on litsentseeritud töökohal inimeste abistajana
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Re: Otsin mootorratturit, kelle töökoht on kas motokool või on litsentseeritud töökohal inimeste abistajana
neid abistajaid ja pakkujaid on siin&seal jagunud aastate jooksul.
Lühidalt - vaja on koos tuttava autojuhiga maanteel sõita vms, et foobiast üle saada. motokoole-asju on soovitatud jne... Inimesel on kindel nägemus mis/kuidas olema peab ja vähemalt ma pole ühelgi korral näinud, et (väga abivalmis) inimesed siin/seal abi suudaks pakkuda.
Ajalooline taustainfo (on veel, aga kõik pole foorumis olnud ja ma pikalt ei jaksanud otsida):
viewtopic.php?p=861745
viewtopic.php?p=860844
viewtopic.php?p=851624
Lühidalt - vaja on koos tuttava autojuhiga maanteel sõita vms, et foobiast üle saada. motokoole-asju on soovitatud jne... Inimesel on kindel nägemus mis/kuidas olema peab ja vähemalt ma pole ühelgi korral näinud, et (väga abivalmis) inimesed siin/seal abi suudaks pakkuda.
Ajalooline taustainfo (on veel, aga kõik pole foorumis olnud ja ma pikalt ei jaksanud otsida):
viewtopic.php?p=861745
viewtopic.php?p=860844
viewtopic.php?p=851624
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.