Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 94 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Mul maja 40m2, elame kahekesi ja suurusehullustus puudub, kõrvalhooneid ja kuure jagub. Elektriarve oli 380 euri, see on 2,5x rohkem, kui eelmise talve maksimumid. Kulutasime 11xxkwh. Maja on 1892 elamisloa saanud ja soojustamisi pole tehtud, ainuke suur muutus on põrand, mille sinna valasin ja alt soojustasin, torud sisse. Kuna olen kooner ja ei raatsinud vesi-õhk pumpa osta, siis viskasin tavalise elektriboileri seinale, tsirkupump vahele ja nii ta on mul põrandaid soojas hoidnud juba 3 aastat. Pole just geenius lahend, kuid soetamiskulud olid väikesed ning majale annab autonoomsuse, mingil määral kütame pliita ja soemüüri komboga juurde, toas on enamasti 24c igal pool, sest emasloom kardab külma. Tundub, et tuleb kõrvalhoonesse ikka mingi akupaak ja tummine katel püsti panna pikas plaanis, vaevalt, et elu enam soodsamaks tagasi läheb suures plaanis. Neid pumpasid eriti ei usalda, sest maksavad palju ja MÖLISEVAD, viimast ma ei kannata silma otsas ka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”