Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Jaa ega ma ise seda valmis ei teinudki. Sõber on spetsialist. Mul on see otse vesipõrandaküttega ühendatud. Mul ei ole hetkel andmeid käest võtta ja ega tegelikult siia netti üksikute numbrite paiskamine mingit tõde välja ei too ka kuna see kütte (energia tarbimise) teema on nii mitme muutujaga võrrand , et üksikute osade vaatlemine lihtsalt moonutab pilti.urmas66 kirjutas: ↑19 Jaan 2022, 09:59See,et keegi on sellise valmis teinud sõbra abiga ei tähenda,et see on lihtsalt iagühele tehtav. See eeldab ikkagi erialaseid teadmisi ja tööriistu ning ka teatud spetsiifilisi oskusi.
@Jalamees Mis on selle seadme võimsus ja cop? Või mida sa sellega kütad? Tarbevett soojendad millega?
Pilt pigem ilmestab näidet et saab teha kui on oskused ja tööriistad. Sai kunagi tehtud suht komplektsed arvutused ka ja toona tasus see numbrite järgi ära. Seda kas see on ka mõtekas tegu mujal peaks iga hoone puhul eraldi vaatlema. Mul näiteks energia raiskamine toimub pigem mujal (soe vesi, vent)
Ma kunagi läksin seda teed, kuna väljaehitamise kulud (natuke liialdades ca 6K eur poest vs 2,5Keur ise tehes) olid nii väiksed võrreldes poest ostmisega ja kui anda võimalus midagi ise aretada siis loomus juba käseb katsetada
Ma isegi lisasin süsteemi igaks petteks ioonkütte katla juhuks kui aretis ei õigusta ennast ja peaks keset külma alt vedama... õnneks pole pidanud seda peletist kunagi tööle panema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.